Naar een bruisend kantoorleven

Onze interieurarchitecten namen het hele gebouw onder handen en lieten enkel de steun- en buitenmuren staan. De afgesloten ruimtes maakten plaats voor creatieve bubbels. Hiervoor werden er nieuwe muren, glazen wanden en de nieuwste technieken toegevoegd aan het gebouw.

De kantooromgeving van Biobest heeft een ware metamorfose gekregen. Voor de herinrichting van de werkplekken plaatsten we de bureaus in eilanden. Door deze eilanden steeds te onderbreken met lage kasten of polyvalente werkplekken, houden we rekening met akoestiek en productiviteit.

En het resultaat mag er wezen. Volgens aankoopmanager Michèle Van Naelten, hebben we de werkplekken opgedeeld in functionele ruimtes waar mensen zich goed voelen. Door de handige kasten en ladeblokken is het veel ordelijker en is de clean desk policy eindelijk een feit geworden.

Paars en groen zijn de kleuren van hun logo en werden dus ook doorheen het hele interieur gebruikt. Geen evidente combo, maar onze interieurarchitecten hebben er een mooi samenhangend geheel van gemaakt.

Meer inspiratie nodig voor je werkplek? Ga met ons in gesprek

 

Binnenkijken bij Biobest? Bekijk hier de realisatiefilm.

 

 

Op zoek naar jouw perfecte oplossing?

Onze experts creëren je ideale werkomgeving, met advies op maat.