Stikmachine, naaimachine, stoffen, handgemaakt
Wat we doen Herstofferen: Geef je meubilair een tweede leven

Herstofferen: Geef je meubilair een tweede leven

Weg met wegwerp. Wij gaan voor duurzaam. Met ons label Drisag Again herstofferen we Drisag meubilair. We steken het in een nieuw, kwaliteitsvol en hedendaags jasje. Op deze manier verlengen we de levensduur van onze producten aanzienlijk.

Stikmachine, naaimachine, stoffen, handgemaakt

Upgrade jouw interieur door herstoffering

Wij ontwerpen en produceren onze meubels zelf, waardoor herstofferen een fluitje van een cent is. De slimme ontwerpen stellen ons in staat elk onderdeel eenvoudig te demonteren, vervangen en herstofferen. Geniet van de vrijheid om je meubels opnieuw vorm te geven zonder gedoe.

Stoffen op rol in groentinten

Stof tot nadenken

In ons productie-atelier in Herentals beschikken we over een ambachtelijke
stoffeerproces
. Het handwerk dat onze collega's hier verrichten is puur vakmanschap en vereist jaren ervaring. We stofferen en herstofferen praktisch in elke soort stof in elke kleur op eender welk Drisag product. Hierdoor kan je een oud of vuil geworden meubel
steeds een tweede leven geven. Dat is (s)tof hé!

Heb je meubilair dat niet van Drisag is en dat ook een nieuw jasje verdient. We zoeken samen naar de juiste oplossing voor jouw product. Laat je gegevens hier achter.

Op duurzaamheidsmissie

Geen loze beloften. 

Als puur Belgisch familiebedrijf zetten we graag onze schouders onder een duurzamer bedrijfsleven. We voeren dit door op alle niveaus van onze onderneming, van onze circulaire revolutie naar het verkleinen van onze CO2-uistoot door de hele productie in België te houden tot het hergebruiken en herstofferen

We denken steeds verder en staan garant voor de meest duurzame keuze.

Lees hier alles over onze duurzame keuzes

rob3254.jpg

Transformeer uw ideale werkplek met Drisag als uw ecologische partner