Ergonomische groene stoel voor in de zorgsector
Wat we doen Interieuroplossingen voor de gezondheidszorg

Interieuroplossingen voor de gezondheidszorg

Ontdek bij Drisag de kunst van doordachte interieuroplossingen in de zorgsector. Met een perfecte balans tussen functionaliteit en comfort, legt ons ontwerp- en productieteam een sterke focus op veiligheid en hygiëne. Hierdoor creëren we unieke ruimtes creëren die voldoen aan de hoogste normen.

Ergonomische groene stoel voor in de zorgsector

Interieurbeleving in de zorg

Bij Drisag geloven we in de kracht van doordachte interieurontwerpen om niet alleen fysieke ruimtes te creëren, maar ook om een positieve impact te hebben op de gemoedstoestand en het herstel van bewoners in de zorgsector.

Onze interieuroplossingen zijn ontworpen met het welzijn van bewoners als hoogste prioriteit. De kleuren, texturen en indelingen zijn zorgvuldig gekozen om een omgeving te creëren die rust bevordert en een positieve gemoedstoestand stimuleert. Bij Drisag geloven we dat een aangename omgeving essentieel is voor het creëren van een ondersteunende en helende sfeer.

stoelen voor in de zorgsector

Hygiëne en reinigbaarheid

Onze materialen zijn zorgvuldig geselecteerd om naadloosheid te combineren met het eenvoudig reinigen ervan. Dit garandeert niet alleen een hygiënische omgeving, maar ook een duurzaamheid die de tand des tijds doorstaat. Zo creëren we een gezonde omgeving die van essentieel belang is voor het welzijn van zowel patiënten als zorgpersoneel.

Enkele belangrijke eigenschappen van stoffen die we speciaal selecteerden
voor de zorgsector:
- Antibacterieel
- Reinigbaar met bleek
- Brandvertragend
- Vlekbestendig
- Waterproof
- Bestand tegen chemische vlekken

Detail reinigbare stof voor interieurs in de zorgsector

Welkom bij Drisag, waar interieur zorg draagt.

Akoestiek en rust

Geluid speelt een cruciale rol in het welzijn van patiënten. Wij maken gebruik van geluiddempende materialen om geluidshinder te minimaliseren, waardoor een rustige omgeving ontstaat die bevorderlijk is voor genezing en een comfortabel verblijf.

Alle gestoffeerde oplossingen helpen bij het creëren van een aangename akoestiek. Maar we beschikken ook over specifieke interieuroplossingen zoals gestoffeerde losstaande scheidingswanden, wand- of plafondpanelen. Maar ook ons speels en duurzaam vilt is hier uitermate geschikt voor. Zo creëer je een aangename omgeving voor bewoner, bezoeker en zorgmedewerker.

Akoestiek verbeteren in zorginstellingen

Ergonomisch comfort en inclusief design

Bij Drisag omarmen we ergonomie als kernprincipe in onze zorginterieurs. Elk meubelstuk en elke ruimte is ontworpen met aandacht voor comfort en functionaliteit. Hierdoor ondersteunen we zorgverleners met een optimale werkomgeving en bewoners genieten van een ergonomische en inclusieve setting. We zorgen voor een gebruiksgerichte setting dat de gezondheid bevordert en de zorgervaring verbetert. Welkom in een wereld waar ergonomie en inclusiviteit samenkomen.

comfortabel en functioneel interieur in de zorg
zorgomgeving met oog voor levenskwaliteit

Ga voor een geoptimaliseerde en mensgerichte omgeving