Bureau met hout blad en groene vilten scheidingswand
Interieur Van werkplekken naar plekken die werken

Van werkplekken naar plekken die werken

Met je kantooromgeving vertel je een verhaal en jij beslist hoe dat verhaal gaat. Het is meer dan alleen het plaatsen van meubilair. Het gaat om een vibe, een uitstraling oftewel het verderzetten van je merkidentiteit in je fysiek kantoor. Het mooiste is natuurlijk wanneer je interieur één op één past bij je bedrijfswaarden.

Bureau met hout blad en groene vilten scheidingswand

T.E. ladeblokken

Thuis voelen op kantoor

Het is belangrijk dat je medewerkers zich goed voelen of sterker nog dat je medewerkers zich thuis voelen op kantoor. Zij zorgen er namelijk voor dat je bedrijf blijft gaan en zelfs evolueert. De kantoorinrichting speelt hierin een cruciale rol. Want een comfortabel en werkgericht klimaat zorgt voor betere prestaties en productiviteit.

Begint je hoofd al te spinnen bij het lezen van bovenstaande? Elk bedrijf is anders en heeft een eigen verhaal. Daarom kan je terecht bij onze business developers en interieurarchitecten met gericht advies op maat.

Bureau met hout blad en  scheidingswand van groen vilt

Deskscreen

Werkplek van Drisag met bruine Allure bureaustoel

Allure

Werkplek van Drisag met scheidingswant Fency in grijs vilt

Fency

"Het kantoor is een broedplaats voor persoonlijke groei, een koffietje met de collega’s of het ontmoeten van zakelijke relaties."

Niek Renders / CEO, Drisag

Daarom kies je voor Drisag

Vakkundig interieuradvies

Interieurspecialisten, projectadviseurs, ambachtsmensen: allemaal luisteren we naar jouw interieurwensen. We geven je vakkundig interieuradvies, aangepast aan de noden van je bedrijf. Van inspiratie tot aan de installatie: wij begeleiden je in het maken van de juiste keuzes.

Ons oog voor duurzaamheid

Onze experts produceren enkel de beste kwaliteit. Van ontwerp tot realisatie, met het oog op veiligheid, respect en duurzaamheid. Drisag is dan ook erkend met waardevolle ISO- en FSC-certificaten.

Puur Belgische productie

Onze producten zijn Belgisch en handgemaakt in ons eigen atelier te Herentals. We verwerken enkel kwaliteitsvolle materialen met een optimale controle op het volledige proces. Zo creëert Drisag ultiem werkplezier in elke ruimte.

Voor deze organisaties creëerden we hun ideale werkomgeving

onvangstruimte ingang wachtruimte soft seating wachtmeubilair

Een huiselijk en warm interieur bij Inimco

Een bestaand kantoorgebouw opfrissen naar een huiselijke en warme sfeer. Dat was het doel van Inimco. Lees hieronder hoe we dit kantoorinterieur transformeerde naar een gezellige en functionele werkpl...

zit/sta major vergadertafel met Multibull stoelen van Koen Vanmechelen

Een minimalistisch interieur

EBN-Tech in Lokeren transformeerde een afgeleefde toonzaal van kachels om tot een kantoor met stijl. Ze wilden graag een flexibele en functionele werkomgeving creëren met aandacht voor privacy en akoe...

groene kantoorruimte met veel planten

Frivole toetsen uit de natuur

Eduards Trailer Factory gelegen in Lommel is een bedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen van aanhangwagens voor de meest uiteenlopende sectoren. Met een team van ruim 100 personen zijn ze dagelijks...

akoestische scheidingswand op bureau en bureaustoel bloemen en planten op kantoor

Klaar om jouw werkplek te optimaliseren?

Contacteer onze specialisten voor gericht advies op maat.

Wij zijn gesloten vanaf 8 juli tot en met 21 juli. Gesloten 8/07-21/07