groene kantoorruimte met veel planten
Realisaties Frivole toetsen uit de natuur

Frivole toetsen uit de natuur

Eduards Trailer Factory gelegen in Lommel is een bedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen van aanhangwagens voor de meest uiteenlopende sectoren. Met een team van ruim 100 personen zijn ze dagelijks bezig om een snelle en goede service te bieden. Met grote en kleine innovaties gaan ze ver in het leveren van maatwerk. Het is een uniek bedrijf dat koos voor een karaktervol interieur. Benieuwd naar het verhaal achter de inrichting?

groene kantoorruimte met veel planten

Van moodboard tot realisatie

Het creëren van de juiste sfeer en beleving staat centraal. De bedrijfswaarden matchen met het interieur. Dat was de missie! Maar ook de medewerkers op de eerste plaats zetten. Want iedereen moet zich welkom voelen op kantoor. Dus de briefing was geen stereotype grijze uitstraling maar een sfeervol kantoor met een huiselijke look & feel. Hieronder zie je hoe onze interieurarchitecten dit vertalen in schitterende 3D tekeningen.

Moodboard met aardse kleuren planten en texturen
industrieel kantoor, bureaus en bureaustoelen in stoere tinten
industrieel kantoor, bureaus en bureaustoelen in stoere tinten

Frivole toetsen uit de natuur

De keuze voor natuurlijke elementen is een duidelijke visie van het bedrijf. De aanwezigheid van groen creëert een gelukzalig gevoel bij medewerkers. Het geeft je het gevoel je buitenshuis en in de natuur te begeven. Het by nature geïnspireerde kleurenpallet geeft medewerkers de rust en creativiteit die ze nodig hebben om productief aan de slag te gaan.

bloemen en planten op kantoor

Een mix van nieuwbouw en brocante

Het spelen met verschillende vormen geeft pit aan het interieur. Zo kozen ze om de hoekige Victory af te wisselen met de afgeronde Charlie on wheels in exact dezelfde stoffering. Daarnaast geven de akoestische bureauschermen in vilt een speels accent en misschien nog belangrijker een goede akoestiek. Hun motto is en blijft: blije en gezonde werknemers zijn een must. Dus ook hoogte verstelbare bureaus konden uiteraard niet ontbreken.

akoestische scheidingswand op bureau

Deskscreen

zit/sta bureau in hout met groene bureaustoel
scheidingswand uit vilt op kantoor

Liefde voor tweedehands

Al dit nieuws werd aangevuld door prachtige vondsten op brocantes, zoals de planthangers en de Delfts blauwe borden aan de muur. Wondermooi!

Bovendien zijn de wandpanelen gemaakt uit oude kastdeuren. Upcycling is goed voor het milieu en een aanwinst voor het interieur. Oude spullen weer hip en stijlvol maken.

Tot slot zijn tapijten op kantoor niet alledaags. En daar willen we graag verandering in brengen. Want ze creëren veel sfeer en geven een warme en huiselijke uitstraling. Ze geven je medewerker het gevoel van thuiskomen.

Bureau met hout blad en akoestisch bureauscherm van groen vilt

Deskscreen

akoestische scheidingswand op bureau en bureaustoel bloemen en planten op kantoor

Klaar om jouw werkplek te optimaliseren?

Contacteer onze specialisten voor gericht advies op maat.