Major vergadertafel Drisag
Interieur Vergaderruimtes ontworpen voor succes en samenwerking

Vergaderruimtes ontworpen voor succes en samenwerking

De tijd van urenlang in een duffe vergaderzaal zitten, is gelukkig al lang voorbij. De ideale stemming creëren voor je vergadering begint met de juiste inrichting. Want het doel van de vergadering bepaalt je interieur. Of het nu gaat over een snel overleg, een brainstormsessie of belangrijke knopen doorhakken.

Major vergadertafel Drisag

Major

Boost je creativiteit en originaliteit

Elke vergadering is uniek en stelt andere eisen. Wanneer je creativiteit wil triggeren dan ga je best voor een brainstrom opstelling. Dit wil zeggen informeler en gezellig. Dit kan zowel in felle als neutrale kleuren. Als je enkele knopen snel wilt doorhakken, dan kiest je voor staand overleg aan een zit/sta vergadertafel. Voor een klassieke vergadering met veel informatieoverdracht adviseren we een ronde of ovale tafel, gecombineerd met comfortabele stoelen.

Vergaderruimte met omega stoelen by Drisag

Prio

Major vergadertafel Drisag

Major

Loungehoek op kantoor met groene Industry sofa

Industry sofa

Daarom kies je voor Drisag

Vakkundig interieuradvies

Interieurspecialisten, projectadviseurs, ambachtsmensen: allemaal luisteren we naar jouw interieurwensen. We geven je vakkundig interieuradvies, aangepast aan de noden van je bedrijf. Van inspiratie tot aan de installatie: wij begeleiden je in het maken van de juiste keuzes.

Ons oog voor duurzaamheid

Onze experts produceren enkel de beste kwaliteit. Van ontwerp tot realisatie, met het oog op veiligheid, respect en duurzaamheid. Drisag is dan ook erkend met waardevolle ISO- en FSC-certificaten.

Puur Belgische productie

Onze producten zijn Belgisch en handgemaakt in ons eigen atelier te Herentals. We verwerken enkel kwaliteitsvolle materialen met een optimale controle op het volledige proces. Zo creëert Drisag ultiem werkplezier in elke ruimte.

Koning Arthur wist het al langer

Een ronde tafel is dé beste keuze als het op vergaderen aankomt.

Een ronde of ovale vergadertafel zorgt – in tegenstelling tot een rechthoekige – voor een samenhorigheidsgevoel. Medewerkers aan deze tafels krijgen sneller het gevoel bij de groep te horen.

system-ovaal-one-on11-4.jpg

Laat je inspireren door deze realisaties met vergaderruimtes

vrouw wandelt door de bar met barstoelen en comfortabele stoelen en zetels op kantoor

Een nieuwbouw met karakter

Na maar liefst 60 jaar was de bestaande hoofdzetel van Securex, een internationaal HR-bedrijf, dringend toe aan vernieuwing. Een nieuwbouw met karakter vervangt de oude hoofdzetel, die de omgeving ron...

wachtruimte bij de dokter

Rust en vertrouwen

Het creëren van een aangename omgeving waar patiënten zich op hun gemak voelen. Dat is wat de artsen van dokterspraktijk De Kern voor ogen hadden. Wij deden het hele plaatje als een puzzelstuk in elka...

zit/sta major vergadertafel met Multibull stoelen van Koen Vanmechelen

Een minimalistisch interieur

EBN-Tech in Lokeren transformeerde een afgeleefde toonzaal van kachels om tot een kantoor met stijl. Ze wilden graag een flexibele en functionele werkomgeving creëren met aandacht voor privacy en akoe...

Vergaderruimte met Major tafel en Multibull stoelen

Wil je ook een vergaderruimte creëren die knopen doorhakt?

Wij zijn gesloten vanaf 8 juli tot en met 21 juli. Gesloten 8/07-21/07