gezellige lunchruimte op kantoor
Interieur Lunchruimte als ontmoetingsplek

Lunchruimte als ontmoetingsplek

Een goede pauze stimuleert de productiviteit en daarnaast  hebben medewerkers de kans om gezellig even te babbelen en elkaar te leren kennen. Hallo teambonding! 

Kortom: met een bedrijfskantine die als sociaal middelpunt fungeert door de juiste kantoorinrichting loop je als bedrijf een stap voor.

gezellige lunchruimte op kantoor

Het sociale middelpunt

Eén van de belangrijkste ruimtes in je kantoor is de omgeving waar je ontspant. Wij raden dan ook aan om de lunchruimte goed te situeren. Waar? Op een centrale plaats in het gebouw zodat iedereen gebruik zal maken van deze ruimte. Niet te ver en niet te dichtbij bij de werkplekken. Dat zorgt voor gezonde beweging.

Lunchruimte met Prio tafels en Charlie stoelen en Ply bank

Charlie CH44

Lunchruimte met Prio tafels en Charlie stoelen in warme kleuren

Prio

Lunchruimte met Prio tafels en Charlie stoelen  in groentinten

Club barkruk

Prio

Kom tot rust in een comfortabele sfeer en laad je batterijen op.

Daarom kies je voor Drisag

Vakkundig interieuradvies

Interieurspecialisten, projectadviseurs, ambachtsmensen: allemaal luisteren we naar jouw interieurwensen. We geven je vakkundig interieuradvies, aangepast aan de noden van je bedrijf. Van inspiratie tot aan de installatie: wij begeleiden je in het maken van de juiste keuzes.

Ons oog voor duurzaamheid

Onze experts produceren enkel de beste kwaliteit. Van ontwerp tot realisatie, met het oog op veiligheid, respect en duurzaamheid. Drisag is dan ook erkend met waardevolle ISO- en FSC-certificaten.

Puur Belgische productie

Onze producten zijn Belgisch en handgemaakt in ons eigen atelier te Herentals. We verwerken enkel kwaliteitsvolle materialen met een optimale controle op het volledige proces. Zo creëert Drisag ultiem werkplezier in elke ruimte.

Voor deze organisaties creëerden we de lunchruimte

vrouw wandelt door de bar met barstoelen en comfortabele stoelen en zetels op kantoor

Een nieuwbouw met karakter

Na maar liefst 60 jaar was de bestaande hoofdzetel van Securex, een internationaal HR-bedrijf, dringend toe aan vernieuwing. Een nieuwbouw met karakter vervangt de oude hoofdzetel, die de omgeving ron...

onvangstruimte ingang wachtruimte soft seating wachtmeubilair

Een huiselijk en warm interieur bij Inimco

Een bestaand kantoorgebouw opfrissen naar een huiselijke en warme sfeer. Dat was het doel van Inimco. Lees hieronder hoe we dit kantoorinterieur transformeerde naar een gezellige en functionele werkpl...

gezellige lunchruimte op kantoor

We bekijken samen wat de beste oplossing is voor jouw werkomgeving