onvangstruimte ingang wachtruimte soft seating wachtmeubilair
Realisaties Een huiselijk en warm interieur bij Inimco

Een huiselijk en warm interieur bij Inimco

Een bestaand kantoorgebouw opfrissen naar een huiselijke en warme sfeer. Dat was het doel van Inimco. Lees hieronder hoe we dit kantoorinterieur transformeerde naar een gezellige en functionele werkplek.

onvangstruimte ingang wachtruimte soft seating wachtmeubilair

Toekomstgericht inrichten

Inimco in Temse groeide uit hun voegen en daardoor werd hun vaste stek te klein. Met een verhuis en een uitbreiding op de planning klopten ze bij Drisag aan. De briefing was duidelijk, een open en creatieve omgeving creëren waar alle werknemers zich thuis voelen. Zo gezegd, zo gedaan.

moodboard van kleuren en texturen, mos, hout, planten, pampas gras

Creëer stijl en sfeer op voorhand

Inimco had niet enkel een duidelijk doel voor ogen, maar ook de stijl en sfeer hadden ze vooraf al bepaald in een Pinterest moodboard. Super! Omdat er geen plannen waren van de ruimte kwamen we ze zelf opmeten. Zo konden onze interieurarchitecten aan de slag.

Het Pinterest moodboard werd vertaald in een Drisag moodboard en realistische 3D tekeningen met huiselijke en warme Drisag producten in de juiste texturen en stoffen. Het is dan geen sinecure dat we vooral voor groene kleurenaccenten en hout kozen.

ontvangstruimte ingang wachtruimte balie
ontvangstruimte ingang wachtruimte pooltafel

BeA Bench

brainstormen brainstormruimte vergaderplek whiteboard

Industry sofa

Een gezonde werkomgeving

Hiermee is de toon gezet voor het mentaal welzijn. Nu nog het fysiek welzijn. Hiervoor kwam Inimco in onze showroom alle bureaustoelen eigenhandig testen. Het verdict? Onze nieuwste ergonomische bureaustoel met hoge rug, neksteun en een duurzaam kantje.

Daarnaast waren onze vilten lichtarmaturen een grote hit. Dat is duidelijk te zien op de foto's. Het versterkt de huiselijke sfeer enorm!

ergonomische kantoorstoel bureaustoel bureau werkplek met scheidingswanden

Deskscreen

EXP lamp

onvangstruimte ingang wachtruimte soft seating wachtmeubilair

Op zoek naar een kantoorinrichting dat nieuw personeel aantrekt?

Onze experts staan voor je klaar.