dsc00486.jpg
Wat we doen @KOT: interieurinrichting voor studentenhuisvesting

@KOT: interieurinrichting voor studentenhuisvesting

Sinds 2023 richt Drisag zich ook op de huizenmarkt. Het begon allemaal met een aanvraag voor het inrichten van containers voor een humanitair project. Dit mondde al snel uit naar inrichtingen voor studentenhuisvesting en breidt zich nu uit naar het inrichten van expat woningen en tweede verblijven

Ontdek waarom Drisag dé ideale partner hiervoor is en laat ons je ruimtes transformeren tot inspirerende en functionele leef- en werkplekken.

dsc00486.jpg

Ruimte optimaal benutten

Onze Belgische productie combineert vakmanschap met geavanceerde technologieën om doordachte en ruimtebesparende oplossingen te bieden.

Onze interieurarchitecten maximaliseren elke vierkante meter, zodat uw ruimte niet alleen stijlvol is, maar ook functioneel.

dsc00331.jpg

Duurzaam inrichten

Duurzaamheid is de kern van onze ontwerpen. Wij streven ernaar om uw investering op lange termijn waardevol te houden. Bij Drisag kan je terecht voor herstoffering of vervanging bij schade, waardoor uw inrichting altijd in topconditie blijft.

Wij leveren dus duurzame inrichtingen omdat we voor al onze inrichtingen volgende oplossingen kunnen voorzien:
- herstofferen
- hercoaten
- technisch onderhouden
- onderdelen vervangen

dsc003122.jpg

Van kamers naar buitengewone leefruimtes

Van a tot z

Bij Drisag nemen we de volledige verantwoordelijkheid van a tot z. Van de productie van hoogwaardige meubelstukken tot aan de vakkundige plaatsing en montage in de ruimtes - wij regelen alles. Ons toegewijde team zorgt ervoor dat de visie werkelijkheid wordt, met aandacht voor elk detail.

rob3610.jpg

One-stop-shop

Van praktisch doordachte gemeenschappelijke ruimtes, stapelbare stoelen en maatwerk gordijnen tot levering van tapijten, TV's en stofzuigers - wij bieden een volledige service op maat. Onze flexibiliteit en maatwerk maken ons dé ideale partner voor jouw unieke projecten. Bij Drisag geloven we in meer dan meubilair; we creëren samen met jou ruimtes die identiteit, functionaliteit en comfort uitstralen.

cronos-29.jpg

Ontvang exclusieve updates over @KOT

Ontvang als eerste informatie over onze innovatieve oplossingen, duurzame initiatieven en strategische partnerschappen die de normen in studentenhuisvesting verleggen.  Mis geen enkele kans om jouw bedrijf te laten floreren in deze dynamische markt.

Ontvang waardevolle kennis rechtstreeks in je inbox.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

dsc00415.jpg

Voor deze organisaties creëerden we reeds buitengewone leefruimtes

en 3D tekening van het interieur van de tijdelijke huisvestiging

Een warme thuis voor Oekraïense vluchtelingen

In de nasleep van politieke onrust en conflict in Oekraïne ontvluchtten talloze mensen gedwongen hun thuisland. Zij moeten elders hun leven opbouwen en sommigen van hen zochten veiligheid in België. I...

23090208-cador-tondelier-vd3-1.jpg

Ga voor een ultieme inrichtingservaring

En ontdek de kracht van ons complete projectbeheer.