Bureau voor studenten
Realisaties Een thuisgevoel voor elke student

Een thuisgevoel voor elke student

Een studentenhuis creëren dat voor de studenten aanvoelt als een thuis. Dat was het doel. We hebben een bestaand gebouw omgetoverd tot een plek met een huiselijke en warme sfeer. Perfect voor studenten die op zoek zijn naar comfort en gezelligheid.

Bureau voor studenten

Twee unieke stijlen, één doel: comfort en gezelligheid

Onze studentenkamers zijn ingericht in twee unieke stijlen die diverse voorkeuren weerspiegelen. De frivole en vrolijke kamers stralen met kleuren zoals zalmroze, okergeel en beige. Een houten bureaublad, een beige Econic bureaustoel en een rond tapijt geven de ruimte een speelse touch. 

In de stoerdere kamers creëren blauwtinten een robuuste uitstraling. Een tweepersoonsbed met lichtblauwe vilten lades en een bureau met houten blad en zwarte bureaustoel versterken dit effect. Dankzij onze mogelijkheden om meubels te lakken en te stofferen, spelen we moeiteloos in op elke stijl en sfeer.

Moodboard studentenkamer
Moodboard studentenkamer

Slimme oplossingen op kot

Bij het ontwerpen van deze ruimtes hebben we slimme oplossingen geïntegreerd om de kamers praktisch en overzichtelijk te houden. De lades onder het bed bieden extra opbergruimte, terwijl de speelse Notes kapstok helpt om de kamer netjes te houden. Het stevige Atlas bureau biedt voldoende ruimte voor studie en werk, waardoor een georganiseerde en rustige omgeving ontstaat.

Notes kapstok studentenkamer
opberglade bed studentenkamer
Studentenkamer met bed en rond tapijt

Akoestiek en comfort: perfect voor luidere studenten

Een goede akoestiek is cruciaal, vooral voor luidere studenten. Daarom hebben we gebruik gemaakt van tapijten, hoofdeinden van vilt en vilten prikborden die geluid absorberen. Dit zorgt niet alleen voor een rustigere omgeving, maar draagt ook bij aan het comfort en het welzijn van de bewoners.

Ons doel is om een open en creatieve omgeving te creëren die het mentale welzijn van studenten stimuleert. We zijn trots op de sfeer die we hebben gecreëerd, en het feit dat al onze meubels in België worden geproduceerd.

prikbord pinboard studentenkamer
bed met opbergladen studentenkamer

Bij @KOT bouwen we aan de toekomst van studentenhuisvesting

Ontdek de kracht van ons complete projectbeheer

Wij zijn gesloten vanaf 8 juli tot en met 21 juli. Gesloten 8/07-21/07