Gordijn

Tapijten & gordijnen

Niet enkel voor de huiselijke sfeer, maar ook om de akoestiek te verbeteren.

Met een breed assortiment aan kleuren en zelfs prints bieden wij oplossingen die passen bij elke stijl. Tapijten en gordijnen dragen bij aan een rustige en productieve werkomgeving door ongewenste geluiden te verminderen en tegelijkertijd een aantrekkelijke uitstraling te geven aan elke ruimte.

Ga naar de informatie over gordijnen

Ga naar de informatie over tapijten

Gordijn

Geluiddempende gordijnen

Onze op maat gemaakte gordijnen hebben een elegante 'wave'-vorm. Om deze mooie vorm te behouden worden ze verzwaard. De bevestiging aan de muur of het plafond gebeurt met een aluminium gordijnrail. Deze rail is beschikbaar in ronde of rechthoekige vorm, in de kleur wit of zwart.

Bekijk de uitgebreide gordijnbrochure

kantoorruimte - gordijn

Voordelen van gordijnen in je kantooromgeving

Privacy

Voor liefhebbers van privacy bieden we een assortiment elegante en weelderige gordijnen die uw kantoor omtoveren tot het optimum van afzondering.

Lichtregeling

Met onze veelzijdige selectie aan gordijnen kan je het zonlicht subtiel filteren. Maar ook verduisterende opties zijn mogelijk om duisternis te garanderen voor presentaties of ontspanning.

Temperatuurregeling

Als je energiebewust bent, zal de thermische functie van gordijnen zeker in de smaak vallen. Onze gordijnen zijn namelijk ontworpen om de temperatuur te regelen en het energieverbruik te verminderen. 

Geluiddempend

Versterk de productiviteit. Ervaar rust en productiviteit met onze geluiddempende gordijnen.

Esthetiek en aankleding

Bovendien hebben onze gordijnen een verscheidenheid aan stijlvolle ontwerpen en kleuren, zodat je de perfecte match kunt vinden die bij de inrichting van je kantoor past.

Gordijn
Gordijn - kantooromgeving
Gordijn

Ribs - Cilinder

Tactiele tapijten

Wat kleuren en patronen betreft, zijn de mogelijkheden eindeloos. Van gedurfde en levendige tinten tot rustgevende neutrale tonen, we hebben voor elk interieur de juiste kleur. Bovendien bieden onze tapijten een verscheidenheid aan patronen, variërend van klassiek tot eigentijds en alles daartussenin. Of je nu op zoek bent naar een subtiele textuur of een opvallend geometrisch ontwerp, het kan allemaal. Ook de vorm van de tapijten gaan van speels rond tot rechthoekige tapijten. Voor elk wat wils dus.

Maar de voordelen van het toevoegen van een tapijt aan uw ruimte gaan verder dan alleen esthetiek. Naast het verfraaien van uw interieur, bieden onze tapijten ook praktische voordelen. Ze helpen de akoestiek van de ruimte te verbeteren door geluid te absorberen en een rustigere omgeving te creëren. Bovendien geven tapijten een warme en uitnodigende uitstraling aan elke kamer, waardoor een gezellige sfeer ontstaat waar je en jouw gasten van zullen genieten.

Tapijt
Charlie-C&T

C & T

Charlie CH64

Tapijten
Insusty-Sofa-Charlie

Industry sofa

Gordijn

Transformeer je ruimte naar een rustige en productieve werkomgeving.

Onze experts staan voor je klaar met advies op maat.

Wij zijn gesloten vanaf 8 juli tot en met 21 juli. Gesloten 8/07-21/07