rob3254.jpg
Wat we doen Projectinrichting

Projectinrichting

Op zoek naar jouw perfecte oplossing? Onze experts creëren je ideale werkomgeving, met advies op maat.

rob3254.jpg

Wij gaan verder dan het leveren van meubilair

Wij nemen elke stap voor onze rekening, vanaf het initiële gesprek tot de laatste details. Onze ervaren business developers zijn er om jou te begeleiden. Van de rondleiding in onze showroom tot het presenteren van 3D-tekeningen, het assisteren bij het kiezen van stoffen en te zorgen voor een vlekkeloze levering en opstelling van het meubilair. Wij begeleiden je door elke fase van het proces, zodat jouw projectinrichting vlekkeloos verloopt

Het proces

Onze business developers, interieurspecialisten, en ambachtslieden creëren samen jouw perfecte oplossing.

Stap 1

De inspiratie

Je business developer neemt je mee naar onze levende showroom en gaat op zoek naar wat jij écht nodig hebt op jouw werkplek. Wat is de flow van je bedrijf? Wat is de cultuur binnen de organisatie? Welke functionaliteiten zijn een must?

Moodboard, stoffen, texturen, interieurarchitect

Stap 2

De visuele modellen

Een interieurarchitect zet jouw inspiratie en noden om in een visuele voorstelling. Met 2D en 3D modellen creëren ze een virtueel beeld van jouw kantoor. Zo zien jij en je teamleden perfect hoe je toekomstig kantoor eruit kan zien.

3D tekening, kantoorruimte

Stap 3

De finale voorstelling

Na je feedback stellen we een finaal plan op. Een volledig model, opgemaakt volgens al jouw noden en wensen, aangepast met sprekende accentkleuren en materialen. Je business developer neemt de laatste details zorgvuldig met je door.

zit-sta bureau, personen, hand schudden

Stap 4

Het ambacht

En dan is het tijd voor de uitwerking. Onze ambachtslieden creëren elk product van frame tot stoffering, volledig in het productieatelier te Herentals. Zo garanderen we kwaliteit en een duurzaam bestaan.

Productie, poedercoaten, metalen onderstel

Stap 5

De inrichting

Jouw op maat gemaakte producten worden geleverd en geïnstalleerd door onze vakmensen. Zo krijg jij meteen de werkplek die je voor ogen had. Klaar voor meer productiviteit. Klaar om sfeer te creëren. Klaar om groei te stimuleren.

Interieur, bar, ontspanningsruimte, meubilair
akoestische scheidingswand op bureau en bureaustoel bloemen en planten op kantoor

Klaar om jouw werkplek te optimaliseren?

Contacteer onze specialisten voor gericht advies op maat.