3 personen aan het werk in de productie ven drisag
Wat we doen Private label

Private label

Welkom bij Drisag, uw betrouwbare partner voor hoogwaardige Belgische productieoplossingen. Wij gaan verder dan het creëren van onze eigen hoogwaardige producten; we openen onze deuren voor samenwerkingen met andere merken die streven naar topkwaliteit, lokaal vakmanschap en een naadloze productie-ervaring.

3 personen aan het werk in de productie ven drisag

Van ontwikkeling tot productie

Drisag is niet alleen trots op het produceren van hoogwaardige eigen producten, maar opent ook haar deuren voor samenwerkingen met andere merken. Door onze in-house productontwikkelaars zijn we tevens in staat om wilde ideeën tot leven te brengen. We ontwikkelen jouw producten, van schets tot tastbaar product. Wij begrijpen het belang van synergie en zijn klaar om met jou samen te werken aan een succesvolle productgamma en groei voor jouw merk.

schetsen en ontwikkelen van producten in groene stoel

Lokale productiepartner voor metaalbewerking, assemblage en stoffering

In-house productie te Herentals

Of het nu gaat om precisie-metaalbewerking, nauwkeurige assemblage of verfijnde stoffering, bij Drisag hebben we de technische expertise om aan uw unieke productiebehoeften te voldoen. Onze flexibiliteit maakt ons uw one-stop-shop voor diverse productieprocessen.

Een beknopte lijst voor welke technieken je bij ons kan aankloppen:
- Stofferen, van kussens tot akoestische panelen en banken
- CNC snijmachine voor stof en vilt
- Buisverwerking
- Poedercoaten
- Puntlassen
- Ponsen
- CNC buizenlaser
- Doornbuigen van holle en massieve buis
- Robotlassen
- MIG - TIG
- Assembleren

CNC snijmachine om vilt en stoffen te snijden in ons productie-atelier te herentals

Lokale voordelen

Onze productie-eenheid bevindt zich in België, wat betekent dat u profiteert van minimale transportkosten en korte communicatielijnen. Wij geloven in de kracht van lokaal vakmanschap en bieden een productieomgeving waar efficiëntie en snelheid hand in hand gaan.

Of je nu een gevestigd merk bent dat op zoek is naar een lokale productiepartner of een start-up die expertise nodig heeft om ideeën tot leven te brengen, bij Drisag ben je aan het juiste adres. Wij streven ernaar om de productieprocessen soepel te laten verlopen, of het nu gaat om prototypes, kleine batches of grootschalige productie.

Productiemedewerker in ons productie-atelier te herentals
rob8693.jpg

Samenwerken met Drisag voor jouw ontwikkelings- en productiebehoeften?

Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en de weg naar succesvolle productie te starten.