Vergaderruimte met Kana tafel en Victory stoelen

Zitgenot heruitgevonden

Een goede stoel is als een goede vriend.

Betrouwbaar, ondersteunend en altijd daar wanneer je hem nodig hebt. Drisag begrijpt de kracht van een comfortabele zitervaring. 
Ons zitmeubilair biedt ultiem comfort en functionaliteit. Of je nu kiest voor onze ergonomische bureaustoelen, veelzijdige poefjes en krukken, of stijlvolle zetels, wij begrijpen het belang van een comfortabel zitten. Onze meubelstukken zijn ontworpen om indruk te maken en een oase van comfort te creëren. Functionaliteit, ergonomie en esthetiek komen samen voor een optimale zitervaring.

Bekijk alle oplossingen voor zitmeubilair

Vergaderruimte met Kana tafel en Victory stoelen

Ontdek al onze producten om écht goed te zitten

Collectie Zitmeubilair

Voor deze organisaties creëerden we comfortabele zithoeken

vrouw wandelt door de bar met barstoelen en comfortabele stoelen en zetels op kantoor

Een nieuwbouw met karakter

Na maar liefst 60 jaar was de bestaande hoofdzetel van Securex, een internationaal HR-bedrijf, dringend toe aan vernieuwing. Een nieuwbouw met karakter vervangt de oude hoofdzetel, die de omgeving ron...

zit/sta major vergadertafel met Multibull stoelen van Koen Vanmechelen

Een minimalistisch interieur

EBN-Tech in Lokeren transformeerde een afgeleefde toonzaal van kachels om tot een kantoor met stijl. Ze wilden graag een flexibele en functionele werkomgeving creëren met aandacht voor privacy en akoe...

luxueuze vergaderzaal met zwarte lederen stoelen

Warme weelderigheid

Exclusief, design & kwaliteit.  Met deze drie kernwoorden vat je het beste dit managementkantoor samen. Kijk binnen in het kantoor van Wim Heylen van Heylen Group.