luxueuze vergaderzaal met zwarte lederen stoelen
Realisaties Warme weelderigheid

Warme weelderigheid

Exclusief, design & kwaliteit. 

Met deze drie kernwoorden vat je het beste dit managementkantoor samen. Kijk binnen in het kantoor van Wim Heylen van Heylen Group.

luxueuze vergaderzaal met zwarte lederen stoelen

Krachtig & luxueus

Meteen wanneer je het zachte hoogpolige tapijt betreedt, komt de weelderige luxe op je af. In de ontvangstruimte is er plaats voor informele besprekingen naast de keuken die ook als bar fungeert. Daarnaast bezit dit managementkantoor ook een vergaderzaal die je volledig kan afsluiten met gordijnen om voldoende privacy te garanderen.

Door het gebruik van kwalitatieve materialen zoals glas, leder en staal krijg je het gevoel van mannelijk krachtig design. Maar in samenspel met de linnen gordijnen, het zachte tapijt en de warme houtaccenten wordt dit al snel omgezet naar warme weelderigheid. Dit zorgt voor een harmonische samenwerking tussen het robuuste mannelijk design met de elegante female touch.

zit/sta bureau's en bureaustoel in beige kantoor met gordijnen en tapijt

De aaibaarheidsfactor

De aaibaarheidsfactor wordt hier vooral gecreëerd door de gordijnen en de op maat gemaakte gestoffeerde wanden. Ze zorgen zoals eerder vermeld voor privacy, maar ook voor een verbeterde akoestiek. Zodat er rustig gewerkt kan worden en verstaanbare (video)meetings kunnen plaatsvinden.

gestoffeerde wanden, muren van stof

Tijdloze charme

In dit kantoor werd prominent de keuze van kwaliteit aangehouden en dat voel je in alles. De harde materialen in samenspel met de zachte stoffen zorgen voor tijdloze charme.

gestoffeerde wanden, muren van stof
gordijnen en wandbekleding uit stof
luxueuze bar op kantoor
gestoffeerde wanden, muren van stof

Heeft jouw werkplek nood aan vernieuwing?

Onze experts staan voor je klaar met advies op maat.