wachtruimte bij de dokter
Realisaties Rust en vertrouwen

Rust en vertrouwen

Het creëren van een aangename omgeving waar patiënten zich op hun gemak voelen. Dat is wat de artsen van dokterspraktijk De Kern voor ogen hadden. Wij deden het hele plaatje als een puzzelstuk in elkaar passen. Hoe?

wachtruimte bij de dokter

"Bij De Kern moeten patiënten zich op hun gemak voelen in alle rust en comfort."

Marc Van Duffel / Huisarts, De Kern huisartsenpraktijk

Een warm interieur met antibacteriële stoffen

Voor het nieuwbouwpand van huisartsenpraktijk De Kern creëerden we een uniek interieur. Een plek waar elke ruimte zo functioneel mogelijk benut is.

Het geheel is rustgevend met zorgvuldig geselecteerde stoffen want in een dokterspraktijk moet dit uiteraard afwasbaar en antibacterieel zijn. De kleurenkeuze is meer aan de warme kant want patiënten moeten zich welkom voelen.

bureau dokterspraktijk met ergonomische bureaustoel en twee bezoekerstoelen

Een wachtruimte waar wachten niet lang duurt

We kozen voor een rustige omgeving waar tegelijk een connectie met de praktijk voelbaar is. Dat werkt geruststellend voor de patiënt en zal een positieve invloed hebben op de consultatie. De klassieke stoelen in de wachtkamer zijn vervangen door comfortabele wachtbanken. Deze bieden meer flexibiliteit en comfort. In tegenstelling tot stoelen die vaak heen en weer schuiven, kan een zitbank niet verplaatst worden. Dit brengt meer rust en orde in de wachtkamer.

In samenwerking met Baeken Bart – Architects in Motion

wachtruimte bij de huisdokter

BeA Bench

kabinet van een huisdokter

Factory Labo & productiestoelen

bewegwijzering bij de dokter

Geen labyrint van gangen

Dankzij de duidelijke signalisatie loop je niet verloren bij deze dokterspraktijk. Een sterke binnen signalisatie is een must om een aangename ervaring te creëren voor je patiënten en bezoekers. Onze pictogrammen zijn niet enkel duidelijk maar ook esthetisch sterk en gemaakt uit gerecycleerd vilt of leder.

mooie signalisatie uit vilt en leder
wachtruimte bij de huisdokter

Kan jouw praktijk ook een nieuwe look gebruiken?

Contacteer onze specialisten voor gericht advies op maat.