Poly-2.png

Samenwerkingen met architecten

Inspiratie is persoonlijk. Daarom zijn de mogelijkheden bij Drisag eindeloos.

Omdat wij geloven in de kracht van samenwerkingen, werken we al jaren samen met architecten en designers. Dit resulteert in een samenspel van creativiteit en ervaring. Zo creëren we unieke interieur-oplossingen voor elk project.

340

Productgamma's

Van bureaustoelen tot zit-sta bureaus.

210

Accentkleuren

Voor elke ruimte de juiste sfeer.

32

Materialen & stoffen

Van trendy teddy tot afwasbaar leder.

Wat kan je aan ons vragen?

  • Kom proefzitten in onze showroom. Laat je onderdompelen door ons uniek interieur en bekijk het meubilair in levende lijven. Kies de juiste stoffen, kleuren en texturen. 
  • Projectondersteuning: kom lopende projecten bespreken.
  • Maatwerkoplossingen: Drisag kan maatwerkoplossingen bieden die specifiek zijn afgestemd op de behoeften van een project. Dit kan onder meer het ontwerpen en vervaardigen van meubilair op maat omvatten om aan de unieke eisen van een architectonisch ontwerp te voldoen.
  • Duurzaamheid: Drisag kan duurzame meubelopties bieden die voldoen aan milieunormen en bijdragen aan groene ontwerpoplossingen. Dit kan belangrijk zijn voor architecten die streven naar duurzaamheid in hun ontwerpen.
  • .dwg bestanden van meerdere producten aanvragen.
Moodboard met viltstalen aan Prio zit-sta bureau

Verbinden

We zijn de verbindende factor, een gesprekspartner in een netwerk van creatieve, innovators, ontwikkelaars van producten. Drisag is de schakel die zorgt voor nieuwe initiatieven en inzichten. Het gesprek over morgen voeren wij vandaag.

Co-create

Drisag adviseert architecten, interieurarchitecten, projectmanagers en bouwprofessionals in verschillende fasen van interieurprojecten. Drisag is hét kenniscentrum op het gebied van materialen, circulaire oplossingen, ergonomie, nieuwe technologie, aanbestedingen, ontwerp co-productie en product ontwikkeling. Drisag reageert proactief op vragen uit de markten heeft een eigen team van productontwikkelaars en interieurarchitecten. Samen creëren we oplossingen op maat, dit kan zelfs leiden tot een product reeks.

Interieurarchitecten die stoffen uitkiezen bij Drisag

Daarom kies je voor Drisag

Vakkundig interieuradvies

Interieurspecialisten, projectadviseurs, ambachtsmensen: allemaal luisteren we naar jouw interieurwensen. We geven je vakkundig interieuradvies, aangepast aan de noden van je bedrijf. Van inspiratie tot aan de installatie: wij begeleiden je in het maken van de juiste keuzes.

Ons oog voor duurzaamheid

Onze experts produceren enkel de beste kwaliteit. Van ontwerp tot realisatie, met het oog op veiligheid, respect en duurzaamheid. Drisag is dan ook erkend met waardevolle ISO- en FSC-certificaten.

Puur Belgische productie

Onze producten zijn Belgisch en handgemaakt in ons eigen atelier te Herentals. We verwerken enkel kwaliteitsvolle materialen met een optimale controle op het volledige proces. Zo creëert Drisag ultiem werkplezier in elke ruimte.

Deze architecten en designers gingen je voor :

oasis-png-2.png

Bram Boo

Oasis

shingle-png.png

Sander Mulder

Carat lamp, Shingle, Leaf, Hunebed

many-floors-png-website.png

Inge Van Gheel

Many Floors

san-pedro-website.png

Stefan Schöning

San Pedro

lunar-png-website-2.png

Studio Yonoh

Lunar, Industry sofa

box-vrijstaand-model-2.png

Studio Segers

Box

multibull-tekening.png

Koen Vanmechelen

Multibull

bea-bench-website-1.png

Lieven Achtergael

BeA Bench

bea-bench-website-1.png

Stéphane Beel

BeA Bench

tree-d-png-website-2.png

Sam Goyvaerts

Tree D

barry-png.png

Studio Jan Jannes

Barry

egg2-website.png

Robin van Helvoort

Egg²

Start een creatieve dialoog met ons

Heb jij een idee of wil je jouw creativiteit als ontwerper kwijt in een nieuw project? Combineer je visie met onze kennis en creëer samen met ons een uniek concept.

Moodboard, stoffen, texturen, interieurarchitect

inspiratie nodig? Kom een kijkje nemen in onze showroom.