Prio-fennel-industry-sofa
Realisaties Vernieuwing bij Epact, Neoria en Uptime

Vernieuwing bij Epact, Neoria en Uptime

Epact, Neoria en Uptime, drie verschillende bedrijven die hun eigen identiteit en doelen hebben, maar één belangrijke overeenkomst delen: het gebouw waarin ze opereren. Deze co-bedrijven zijn namelijk gevestigd binnen de Cronos groep. Elk van deze bedrijven heeft hun eigen behoeften en voorkeuren. Wil je weten hoe we ze omzetten in een interieur?

Prio-fennel-industry-sofa

Herontwerp voor groei en comfort

Bij Epact hebben we hun groeiende behoeften aangepakt door hun interieur te vernieuwen. Naast het creëren van werkplekken hebben we ook een ontspanningsruimte toegevoegd, compleet met comfortabele sofa's om een huiselijke sfeer te creëren en medewerkers de mogelijkheid te bieden om te ontspannen. Bovendien hebben we ergonomische zit-sta bureaus geïntroduceerd om het comfort te maximaliseren en de productiviteit van medewerkers te stimuleren. We hebben gekozen voor een kleurenpalet met zachte en natuurlijke tinten om een rustgevende omgeving te creëren.

look en feel

Diverse werkplekken voor diverse behoeften

Neoria had behoefte aan een oase van rust in hun open space kantoor. Daarom hebben we in het centrum van de ruimte een koffiehoek en twee vergaderruimtes voorzien, die zorgen voor verbinding en teamspirit. De nieuwe inrichting bevordert de samenwerking en creëert een aangename werkomgeving.

Charlie Lounge

Charlie CH61

Vernieuwing in de gemeenschappelijke ruimte

Naast het ontwerpen van de kantoorruimtes hebben we ook de gemeenschappelijke cafetaria vernieuwd. We benutten de ruimte optimaal en niet enkel tijdens de lunch. Gedurende de hele dag vinden hier brainstormsessies, vergaderingen, opleidingen plaats, en ook pauzes worden hier doorgebracht.

In de cafetaria hebben we gekozen voor veelzijdige stoelen die eenvoudig afwasbaar zijn, dit maak ze ideaal voor dagelijks gebruik. Hier hebben we naast de vaste eettafels ook flexibele tafels geplaatst, waardoor de ruimte gemakkelijk aan te passen is voor elke gelegenheid.

Brutus-Tomo-Fennel

Tomo TO11

Brutus-Tomo-Fennel

Fennel

Brutus

Industry-Sofa-charlie-Lounge-Tapijt

Industry sofa

Fennel

Opzoek naar interieur vernieuwing?

Dat kan. Ga in gesprek met onze experten.

Wij zijn gesloten vanaf 8 juli tot en met 21 juli. Gesloten 8/07-21/07