bureauruimte met ergonomische bureaustoelen en scheidingswanden
Realisaties Een duurzame transformatie bij ACB Tax Consult

Een duurzame transformatie bij ACB Tax Consult

Een project dat bol staat van de duurzame keuzes, waarbij het bestaande meubilair slim werd hergebruikt. Het resultaat? Een unieke mix van oude en nieuwe elementen die het kantoor een authentieke uitstraling geven. 

bureauruimte met ergonomische bureaustoelen en scheidingswanden

Duurzaamheid voorop

Een belangrijk aspect van dit project was duurzaamheid. ACB Tax Consult is reeds een gewaardeerde klant van ons, en we wilden ervoor zorgen dat we hun bestaande meubilair optimaal benutten in ons nieuw ontwerp. Zo recupereerden we de stoelen  door ze te herstofferen. Hierdoor ontstond niet alleen een duurzame oplossing, maar ook een unieke mix van gerecupereerde en nieuwe elementen die het kantoor een gevoel van authenticiteit geven.

moodboard kleuren bakstenen hout stof

Huisstijl & akoestiek

Bij het ontwerpen van het kantoor van ACB Tax Consult stonden de kleuren van de huisstijl, groen en oranje, centraal. Deze kleuren komen op een speelse manier terug in het interieur, waardoor een naadloze visuele integratie is gecreëerd met het logo van ACB Tax Consult.

Om privacy en akoestische scheiding in de gang te waarborgen, hebben we gekozen voor vilten panelen . Deze panelen bieden niet alleen een effectieve afscheiding, maar passen ook perfect bij het overkoepelende ontwerp. Het gebruik van vilten panelen stelde ons in staat om functionaliteit te combineren met esthetiek, waardoor een harmonieuze en stijlvolle omgeving werd gecreëerd.

kantoorruimte bureaus computerschermen bureaustoelen

Smart

Fennel

Bekijk hier de hele inrichting

Eén van de belangrijkste doelstellingen van dit project was het creëren van een huiselijke, warme en uitnodigende werkomgeving. Zo is ACB Tax Consult een kantoor geworden waar je werkplezier optimaal kan ervaren. 

Om dit te bereiken, hebben we zorgvuldig geselecteerde meubels en accessoires geïntegreerd die bijdragen aan een gezellige sfeer. Door gebruik te maken van warme kleuren, comfortabele zitplaatsen en decoratieve elementen zoals verlichting

bureau met ergonomische bureaustoel

Smart

gang op kantoor met scheidingswand uit vilt

Fennel

poefen of wachtbanken in een beige stof tegen een groene accentmuur

Cubo & Tubo

bureau ergonomische bureaustoel scheidingswanden

Herinrichten met een duurzame knipoog?

Dat kan. Ga in gesprek met onze experten.