cronos-8.jpg
Realisaties Stap binnen in een wereld van vernieuwing en inspiratie

Stap binnen in een wereld van vernieuwing en inspiratie

Ontdek hoe Cross Point Solutions, een onderdeel van de Cronos Groep, een waardevolle transformatie heeft ondergaan. Door uitbreiding van ruimte en personeel was er behoefte aan een kantoorrenovatie. We zijn aan de slag gegaan met het creëren van een omgeving die niet alleen de groei van het bedrijf ondersteunt, maar ook zorgt voor één geheel in de volledige werkomgeving.

Benieuwd naar de visie en toewijding achter dit project?

cronos-8.jpg

Kleuren & stoffen

Door onze Belgische productie en het vele handwerk dat bij stofferen aan te pas komt, konden we verder bouwen op de huidige kantoorinrichting van Crosspoint. We behouden de reeds aanwezige inrichting en kleuren, en bouwen hierop verder met de nieuwe inrichting. Met een kleurgebruik van mosterdgeel, groen en blauw gecombineerd met fluwelen stoffen maken we een warme en uitnodigende omgeving. Deze fluwelen stoffen bieden niet alleen comfort, maar ook praktisch gemak doordat ze afwasbaar zijn.

moodboard-cross-point

Flexwerken

Flexwerken staat centraal in het nieuwe kantoor, met een diverse selectie aan werkruimtes. We voegen flexplekken en bureaus toe, zodat elke medewerker toegang heeft tot een waardevolle werkruimte. Naast deze werkplekken omvat het project ook twee vergaderruimtes met gele en groene accenten. Om de efficiëntie van teambijeenkomsten te verbeteren, hebben we ook een ruimte voor staand overleg toegevoegd. Voor rust en concentratie op de werkplek hebben we belhokjes geïnstalleerd, zodat medewerkers ook privacy hebben tijdens belangrijke telefoongesprekken.

Cronos

Smart Netweave

Welzijn van de medewerkers

Hoe dit interieur bijdraagt aan het welzijn van hun medewerkers? Simpel! Door zorgvuldige ontworpen ruimtes die voldoen aan de behoeften van het personeel. Onze interieurarchitecten hebben met zorg en creativiteit de omgeving ontworpen, in deze visualisatie voegen ze altijd planten toe. Het wordt nog leuker als de klant deze planten ook effectief toevoegt aan de ruimte. Want planten in een kantoorruimte brengen heel wat diverse voordelen met zich mee.

Het resultaat van al deze aanpassingen is een kantoor dat niet gebonden is aan traditionele werkplekken, maar eerder een dynamische omgeving biedt die zich aanpast aan de behoeften.

Prio-bartafel-Yoko

Yoko

Prio bartafel


cronos

Desk Divider

winter
cronos
cronos-21.jpg

Opzoek naar interieur vernieuwing?

Dat kan. Ga in gesprek met onze experten.