Blog Waarom de moodboard functie uittesten?

Inspiratie

Waarom de moodboard functie uittesten?

Heb jij al de kans gehad om onze nieuwe website te verkennen? Zo niet, dan is dit het perfecte moment om dat te doen! Onze website heeft namelijk een nieuwe feature: het moodboard. Met deze functie kan je op een unieke wijze communiceren met onze business developers en interieurarchitecten.

20 februari 2024

Mockup Laptop Website

Hoe werkt het?

Het is eenvoudig! Met slechts een paar klikken kun je beginnen met het samenstellen van je eigen persoonlijk moodboard. Blader door onze uitgebreide collectie en voeg met het hart-icoon jouw favoriete producten toe. Of het nu gaat om ergonomische bureaustoelen of inspirerende inrichtingsideeën, je hebt de vrijheid om jouw visie tot leven te brengen.

Mockup Ipad Website

Unieke mix

Aan de rechterzijde van het scherm zie je een overzicht van jouw geselecteerde items. Hiermee kun je een volledige unieke mix creëren die perfect past bij jouw stijl en merkidentiteit. Bekijk de producten, kom er meer over te weten en vraag meer informatie.

Mockup Laptop Website

Breng jouw interieur tot leven

Bij Drisag geloven we in het creëren van een interieur dat de kernwaarden en ambities van jouw organisatie weerspiegelt. Onze moodboard-functie is ontworpen om jou te helpen bij het realiseren van een interieur dat niet alleen functioneel is, maar ook een verhaal vertelt.

Ontdek de moodboard-functie nu!

Doe inspiratie op, maak je ideeën concreet en creëer jouw unieke interieurbeleving met Drisag. Begin nu met het maken van je persoonlijk moodboard!

Moodboard, stoffen, texturen, interieurarchitect

Combineer je visie met onze kennis en creëer samen met ons een uniek concept.