Blog Het verhaal van onze mascotte, Barry

Tip Inspiratie Achter de schermen

Het verhaal van onze mascotte, Barry

Waarom Drisag gekozen heeft voor een mascotte? Een mascotte vervult dezelfde functie als een logo. Allebei weerspiegelen ze een unieke visuele identiteit van een bedrijf. Hierdoor wordt het een kenmerk dat men makkelijk onthoudt en herkent. Daarom kozen we voor Barry om Drisag te vertegenwoordigen en als aanvulling van ons imago. Hoe doet hij dat? 

13 december 2022

Lijntekening van hond Barry

Barry, de viervoeter

Voor de keuze van onze mascotte Barry gingen we niet over één nacht ijs. De kernwaarde van Drisag weerspiegelen zich in Barry. Zo kwamen we uit bij Barry de hond.

Een hond is loyaal. Hij hecht zich aan één persoon, waarmee hij snel en goed samenwerkt. Drisag gaat voor duurzame klantenrelaties. Eén op één. Waar open communicatie en luisteren naar elkaar centraal staat.
Honden zijn vrolijke dieren. Onze missie is het faciliteren van werkplezier. Je bent nu eenmaal veel productiever wanneer je graag op de werkvloer vertoeft.

Mascotte Barry van Drisag

Barry

Zo trouw als een hond

De betrouwbaarste diersoort van allemaal zijn onze viervoeters. Met meer dan 50 jaar expertise is Drisag een gevestigde waarde binnen de meubelbranche. We zijn een familiebedrijf dat streeft naar kwaliteit en vertrouwen.

Net zoals onze furbaby’s is Drisag waakzaam. Wees gerust, we blaffen niet wanneer je onze showroom komt bezoeken. Wel ontwikkelen en produceren we ons meubilair in onze achtertuin, Herentals. Hierdoor kijken we waakzaam toe op het ganse productieproces. En garanderen we kwaliteitsvolle en duurzame producten. Zo is Barry een gestoffeerd hondje gemaakt met snijafval van meubelstoffen. Verkrijgbaar in meerdere formaten. Akoestisch, ecologisch én mooi om naar te kijken.

Big Barry in productie Drisag

Barry als geluksbrenger, sfeermaker en ijsbreker

Wist je dat vroeger een mascotte beschouwd werd als een soort geluksbrenger voor een team, een merk of een bedrijf. Via Barry verspreiden we beetje bij beetje geluk en positiviteit. In de Drisag showroom staan her en der barry’s. Regelmatig laten we ze eens vliegen. (Check onze instagrampagina @drisagofficeinspirators) Werkplezier gegarandeerd.

Mascotte Barry in groen door Drisag
Lijntekening van hond Barry

Wil je na het lezen van onze blog ook een mascotte uit reststoffen?