Blog Comfortabel buiten werken in drie tips

Inspiratie Milieu Welzijn

Comfortabel buiten werken in drie tips

Werkgevers stellen zich steeds flexibeler op. Werken op kantoor is niet langer een must. We kiezen zelf waar en wanneer we werken. Zolang de resultaten er maar zijn. Werk je liever thuis, op kantoor, in een co-workingplaats of in die koffiebar om de hoek. De mogelijkheden zijn eindeloos. Waarom kies je niet voor buiten? Zit jij 8 uur per dag binnen te werken met artificiële verlichting en weinig daglicht? Voor veel mensen is dit dagelijkse realiteit. Buiten werken is niet moeilijk. Met deze drie praktische tips creëer jij de perfecte buitenwerkplek.

Drisag Drisag

7 september 2021

Detail Inside Out bank voor buiten

1. Buitenwerken zonder ergernissen

Ergernis nummer één van buitenwerkers is schittering van de zon op je scherm. Optimaliseer je laptop voor buiten gebruik. Dit is eenvoudig door de privacy filter op je scherm in te schakelen. Zet de helderheid zo hoog mogelijk. Zo zie je je eigen reflectie zo min mogelijk. Volgende stap is het installeren van een zonnescherm zodat je laptop in de schaduw staat. Een Deskbooth is goed tegen de zon. Het doet wonderen voor de akoestiek. Zo heb minder last van achtergrondgeluiden. Meer privacy is een mooie bonus.

Vilt scherm op bureau

Hub

2. Buitenmeubilair dat makkelijk te onderhouden is

Het succes van je buitenwerk-sessie hangt af van de locatie. Maak het jezelf niet te moeilijk door meteen met je laptop in het gras neer te ploffen. Buiten het feit dat dit geen handige werkhouding is, moet je rekening houden met vocht in je laptop en insecten die over je voeten krioelen en je uit je concentratie halen.
Geniet liever van de frisse buitenlucht op een gestoffeerde bank die je in de zomermaanden altijd buiten mag laten staan. Het Inside Outbuitenmeubilair is ideaal voor in de kantoortuin. Meer comfort is extra veel tijd willen doorbrengen in je buitenkantoor.

Picknick bank wit gestoffeerd door Drisag

Inside Out

3. De perfecte buitenwerkplek is er één met goede WIFI-verbinding

Blijf bereikbaar. Ben je helemaal op dreef in het zonnetje aan het werken. Vergeet dan zeker je collega’s op kantoor niet. Zorg dat je een stabiele wifi-verbinding hebt en schakel je gsm aan. Zorg dat alle apps werken. Denk ook aan een opgeladen batterij, een verlengsnoer of een draagbare batterij.

Buitenruimte op kantoor door Drisag
Picknick bank wit gestoffeerd door Drisag

Hulp nodig bij het inrichten van de perfecte buiten werkplek?

Wij geven praktisch advies op maat.