SMART - de slimme keuze -

Een slimme zet

Flexibiliteit en comfort

Een ergonomische bureaustoel waarbij je alles kan instellen, van armsteunen tot de zitting en de bekken-lendensteun. Met deze kantoorstoel ga je in ‘no-time’ van een statische naar een actieve dynamische zithouding. Een slimme zet dus die Smart bureaustoel.
NPR1813 gecertificeerd, dat wil zeggen dat deze kantoorstoel heel flexibel instelbaar is en het maximale comfort biedt.

Kies voor gezondheid

Stimuleer productiveit

Gezonde werknemers presteren beter, daar is de wetenschap het intussen roerend over eens. Ze zijn tevreden over hun job, hebben een positieve invloed op de werksfeer én zijn minder vaak afwezig. Resultaat: ze helpen de productiviteit van je bedrijf opkrikken. Investeren in een ergonomische bureaustoel is investeren in je bedrijf.

Tips & tricks voor een langere levensduur

Onderhoud

Een Drisag bureaustoel kies je voor jaren. Maar wat als je hebt gemorst? Geen paniek, met deze drie eenvoudige stappen ziet je bureaustoel er weer als nieuw uit.

  1. Handel zo snel mogelijk. Raap los vuil op. Gebruik een stuk keukenpapier om zoveel mogelijk vuil op te pakken en gooi het in de prullenbak.
  2. Reinig natte vlekken schoon met een natte doek. Hoe sneller je aan een natte vlek werkt, hoe minder waarschijnlijk het is dat het hard wordt en er een vlek overblijft.
  3. Laat je bureaustoel goed drogen.
Geef je SMART een tweede leven

Refurbishment

Wanneer je bureaustoel een te hardnekkig is neem je best contact op. Dan zoeken we samen naar een andere oplossing. Zo kunnen we stofferen en herstofferen praktisch in elke soort stof in elke kleur op eender welk Drisag product. Hierdoor kunnen we een oud of vuil geworden meubel steeds een tweede leven geven.

Bezeten van goed zitten

 

Op zoek naar jouw perfecte oplossing?

Onze experts creëren je ideale werkomgeving, met advies op maat.