Werkplezier stimuleren met kleurrijke oplossingen

Vriendelijk vergaderen

We doorbraken het landschapskantoor door het plaatsen van kleurrijke vergaderplekken. We kozen hiervoor voor een modulaire oplossing in een ronde en U-vorm. De gestoffeerde wanden zorgen ervoor dat er in alle rust overlegd kan worden. Bovendien kozen ze voor oranjetinten omdat dit staat voor vriendelijkheid, creativiteit en vrolijkheid. Ideaal voor een inspirerende vergadering te stimuleren.

Bedrijvig brainstormen

Het brainstormgedeelte is ingericht met zit, sta en hangelementen. Met andere woorden er is rekening gehouden met ieder wat wils om het brainstormen zo comfortabel mogelijk te maken. Daarnaast worden de medewerkers geïnspireerd en gestimuleerd door de inrichting en de kleuren. Zo kunnen alle creatieve ideeën tot leven komen.

Plezierige pauzes

Pauzes met koffie. In deze blauw ingerichte ruimte kan je genieten in alle rust en kalmte. De kleur blauw staat namelijk gekend voor deze eigenschappen en is dus ideaal om een lunchplek mee aan te kleden. Bovendien telt elk detail. En daarom kregen ook alle onderstellen van stoelen en tafels een bijpassende kleur.

Ook op zoek naar kleurrijke oplossingen om te vergaderen, brainstormen en pauzeren?
Ga met ons in gesprek.

Op zoek naar jouw perfecte oplossing?

Onze experts creëren je ideale werkomgeving, met advies op maat.