Vintage vergaderen, werken en ontmoeten

Event space

De donkere kleuren in deze eventruimte geven je meteen een warm welkom. Je voelt je thuis en dan gaat netwerken eens zo goed. In deze polyvalente ruimte is er rekening gehouden met de flexibiliteit. De tafels kunnen makkelijk opgeklapt en aan de kant gerold worden. De donkere houtprint en de chrome afwerking van zowel de tafels als de stoelen geven een stijlvol accent.

Private offices

De verschillende kantoorruimtes zijn voorzien van ergonomische kantoormeubilair. Voor optimaal zitcomfort kozen we voor de Smart bureaustoel. Voor het eerst lakten we enkele onderstellen van onze zit/sta bureaus in een kleur. En dan bedoelen we niet het standaard wit of zwart, maar rusty brown. Dit heeft zo’n een grote impact op de gehele sfeer en beleving van je kantoor. Vind je ook niet?

Meeting rooms

Ook de vergaderruimtes werden ondergedompeld in luxe met kwaliteitsvolle leders, marmer en houtprint. Door de frisse en lichte uitstraling wordt de productiviteit bevordert. Net zoals in de eventruimtes is alles met chroom afgewerkt voor een stijlvol accent. Een duidelijke knipoog naar de sixties.

Ook op zoek naar een totaalinrichting in stijl van je merkidentiteit? Ga met ons in gesprek

 

Coworking space: Frame 21 Brussels Ariport
Fotografie: Studio Caphca
Architect & interieurarchitect: Wilma Wastiau

Op zoek naar jouw perfecte oplossing?

Onze experts creëren je ideale werkomgeving, met advies op maat.