Van zwembad naar vastgoedkantoor

Bosman Vastgoed

Ronde tafels voor minder discussies

Zowel de vergaderzaal als de lunchruimte werd ingericht met ronde tafels. In de vergaderzaal werd gekozen voor een stijlvolle ovale vergadertafel gecombineerd met de elegante One chair. Daarnaast werd de lunchruimte ingericht met ronde statafels en One barkrukken.

Er werd bewust gekozen voor ronde tafels omdat mensen dan sneller het gevoel krijgen bij de groep te horen en er zo ook minder discussies ontstaan. Bovendien verhoogt de ronde vorm de productiviteit en vermindert het de confrontaties tussen collega’s en/of klanten.

Eenheid creëren voor corporate identity

In dit project hebben we vooral met het productgamma van One gewerkt. De ontvangstruimte werd ingericht door de Lounge versie . Daarnaast komen deze stoelen opnieuw terug in de vergaderzaal, maar dan met een elegant slede onderstel. En tot slot hebben we de One barkruk aan de bar en in de lunchruimte geplaatst.

Zo creëer je eenheid en straalt het vastgoedkantoor professionaliteit uit. Bovendien werden alle stofferingen zorgvuldig uitgekozen volgens de huisstijl en het logo van Bosman Vastgoed.

Wil jij ook minder discussies aan je vergadertafel?

Drisag luistert naar jouw interieurwensen en geeft vakkundig advies. Kan jouw interieur een opfrissing gebruiken? En wil je de productiviteit van je werknemers verhogen? Ga hier met ons in gesprek.

Op zoek naar jouw perfecte oplossing?

Onze experts creëren je ideale werkomgeving, met advies op maat.