Polydak geeft een boost aan zijn kantoorinterieur

Buiten de lijntjes kleuren

Het sobere kantoorinterieur, dat vooral bestond uit grijstinten, hebben wij geboost met inspirerende en vrolijke kleuren. Inspirerende kleuren die de creativiteit van jouw werknemers stimuleren. Perfect voor productieve brainstormsessies en winstgevende vergaderingen. Vrolijke kleuren om het werkplezier te stimuleren. Happy colours mean happy employees!

Het mooiste voorbeeld hiervan is hun vergaderzaal. Een grote, lichte ruimte met middenin een tafel, die is aangekleed met onze Club stoelen. Geen grijze, neutrale kleuren hier maar funky kleuren zoals geel, rood en blauw. Deze kleuren zijn bewust gekozen. Ze versterken namelijk de brand identity van Polydak. Een vrolijk geheel waar ongetwijfeld productieve vergaderingen zullen plaatsvinden. Met de juiste kleur in de juiste ruimte, kan je de juiste sfeer creëren.

Met Drisag zit je goed

De werkplekken zijn voorzien van ergonomische kantoorstoelen en in hoogte verstelbare bureaus. Een ergonomische kantoorstoel is van groot belang voor een gezonde, verantwoordelijke zithouding. Daarnaast is een gezonde mix tussen bewegen, staan en zitten een must. De zit/sta bureaus zorgen voor gezonde afwisseling. Langdurig in dezelfde houding zitten is nefast voor zowel jouw gezondheid als prestaties. Variatie is de boodschap.

Privacy en focus

Het kantoor is vaak een bedrijvige ruimte waar heel wat animo heerst. Om in al deze drukt in rust te kunnen werken hebben wij hun bureaus voorzien deskscreens. Deze akoestische scheidingswanten creëren een rustige werkplek. Twee first class zetels achterin het kantoor zorgen voor de nodige privacy. Een plek waar de werknemers ongestoord kunnen bijkletsen of kort overleggen. Met akoestiek creëer je een oase van rust, waar jouw medewerkers in alle rust en privacy kunnen werken.

Polydak’s kantoorinterieur heeft een ergonomische maar bovenal kleurrijke boost gekregen. Deze nieuwe, ergonomische elementen en inspirerende, vrolijke kleuren verhogen de productiviteit en zorgen voor meer werkplezier.

Kan jouw kantoorinterieur ook een boost gebruiken? Onze experts staan voor je klaar. Met gericht advies, helemaal op jouw maat!

 

Op zoek naar jouw perfecte oplossing?

Onze experts creëren je ideale werkomgeving, met advies op maat.