Ook Superbeton kiest voor Drisag

Net zoals de auto van Frederik Laeremans past ook het hele kantoor bij de huisstijl van Superbeton. De rood en witte kleuren van het logo worden afgewisseld met grijze tinten. Tijdloze witte werkbladen met donkergrijs gelakte poten geven het geheel een robuuste look. Wegenbouw blijft tenslotte eerder een mannenwereld.

Gezien de activiteit van Superbeton werden alle stoelen bekleed in afwasbare stoffen, zowel de bureaustoelen als het zitmeubilair in de vergaderruimte en de lunchplek. Zo kan alles steeds goed schoongemaakt en zelfs ontsmet worden.

Superbeton was op zoek naar goede kwaliteit en degelijkheid. Zo kozen ze voor ergonomisch comfort voor de medewerkers met onze Smart Netweave bureaustoel. Ook werd er aandacht besteed aan de akoestiek door DeskScreens te bevestigen aan de bureaus. En omdat we bij Drisag alles graag afwerken tot het kleinste detail, werd er ook aan de cable management gedacht. Zo werkten we alle kabels zorgvuldig weg via clips onder de bureaus en in kabelslangen naar de vloer.

We wensen Frederik en zijn team veel werkplezier toe in het nieuwe kantoor!

Ook op zoek naar een kantoorinrichting die helemaal op je lijf geschreven staat? Ga met ons in gesprek. 

 

Op zoek naar jouw perfecte oplossing?

Onze experts creëren je ideale werkomgeving, met advies op maat.