Het belang van de middagpauze

Belang van een aparte lunchruimte

Bij Fluvius in Lubbeek beseffen ze dat een middagpauze belangrijk is. Daarom toveren we graag hun cafetaria om tot een huiselijke en gezellige lunchruimte. Een plaats waar medewerkers naartoe gaan om een babbeltje te slaan en even tot rust te komen. Want snel je boterhammen achter de computer naar binnen werken, is geen goed idee. Je hebt een rustmoment nodig om na de middag weer productief aan de slag te gaan.

Huiselijke en gezellige lunchplek

Hoe richt je een lunchplek huiselijk en gezellig in? Met een creatieve inrichting! Zo gingen we dan ook aan de slag bij Fluvius. We verdeelden de grote ruimte op in kleinere gezellige hoeken.

In één van deze hoeken plaatsen we een huiselijke zithoek met gebruik onze Ply banken. Deze banken creëren een oase van rust in een grote open plaats. Ze zijn modulair en dus inzetbaar in elke ruimte. Tot slot kunnen ze niet enkel gebruikt worden als lunchplek, maar ook als touchdown werkplaats of voor een kort overleg. Kortom multifunctioneel.

Daarnaast spelen we ook met hoogte. In het midden creëren we een eiland met hoge System tafels en Club barkrukken. Door het afwisselen van het verschillende hoogtes wordt de ruimte aangenaam gevuld en aangekleed. Je vergezicht wordt onderbroken door dit eiland. Zo voorkom je een gevoel van leegte.

Bovendien zetten we onze Fat Victory stoelen in als aangename loungestoelen die je ook in een huiskamer zou aantreffen. De gezellige sfeer wordt hier versterkt, mede door de gebruikte materialen, namelijk hout.

Tot slot stoffeerden we alles in warme huiselijke tinten. Door ook aandacht te hebben voor gebruiksvriendelijke materialen, zorgen we voor een lunchruimte die intensief gebruik perfect aankan.

Wil je ook productieve medewerkers na de lunch?
Ga met ons in gesprek.

Op zoek naar jouw perfecte oplossing?

Onze experts creëren je ideale werkomgeving, met advies op maat.