Hoe ontspannen in stijl op de werkvloer?

Take a break

In dit kantoorgebouw te Brussel richtten we enkele ontspanningsruimtes in zoals een cozy corner, coffee corner en een lunchplekDe cozy corner hebben we aangekleed met beigetinten en enkele groen fluweel gestoffeerde loungezetels. Een zitbank en een bijzettafeltje vervolledigen deze zithoek. We kozen voor kalme en warme kleuren die jou meteen in zen-modus brengen. Je kan hier terecht om even stoom af te blazen, bij te kletsen met collega’s of kort te overleggen. Kortom een veelzijdige cozy corner die uitnodigt.

Daarnaast is de coffee corner aangekleed met warme donkerblauwe kleuren en oktertinten. De coffee corner is iets groter en hebben we aangevuld met enkele comfortabele poefjes. De eye-catcher in deze ruimte is het behang met complementaire kleuren. Deze accentmuur creëert een warme en huiselijk sfeer. Hier kan je jouw kopje koffie in alle rust en met alle comfort opdrinken. Just sit down and relax!

Maar waarom is dat nu allemaal zo belangrijk? Wel, een ontspannen werknemer beschikt over een hogere concentratie, meer energie en minder stress. Met andere woorden, een ontspannen werknemer is een productievere werknemer.

Time to lunch

12 uur. Middag. Tijd voor onze boterhammekes. `S middags is het tijd om de batterijen op te laden, even stoom af te blazen zodat je er nadien terug in kan vliegen. Daarom hoort een lunchplek gezellig en dynamisch te zijn. De grote open ruimte wordt opgedeeld door opstellingen van verschillende hoogtes en groottes. We wisselen enkele ronde tafeltjes af met een hoge tafel met barkrukken en een lange eettafel.

Ons modulair soft seating element Ply is de finishing touch die deze plek omtovert tot een ideale lunchplek om gezellig bij te kletsen met collega’s en te genieten van jouw lunch. De hoge tafels met barkrukken zijn volledig in het wit en zorgen voor een leuk contrast met de gekleurde stoelen. Je kan je hier letterlijk opladen aan de handige oplaadpunten. Ben je op zoek naar iets meer privacy dan kan je terecht in de gezellige zithoek. Kortom een dynamische lunchplek met warme kleuren, die ontspanning en een huiselijke sfeer creëert.

Wil je ook een cozy corner of een dynamische lunchplek waar jouw werknemers tot rust kunnen komen? Aarzel niet en contacteer ons.

 

Op zoek naar jouw perfecte oplossing?

Onze experts creëren je ideale werkomgeving, met advies op maat.