Het bedrijfsimago in de kijker

Prio A

Karaktervolle keuzes voor een solide imago

Cronos hecht veel belang aan een smaakvolle kantoorinrichting. Ze gaven van het begin aan dat ze met mooie en eigentijdse materialen wilden werken. De vergaderruimtes werden ingericht met onze met leder gestoffeerde Omega stoelen en in de kantoorruimte plaatsten we Smart kantoorstoelen in een gelijkaardige kleur. Hierdoor creëren we eenheid en rust op de werkvloer. Helemaal ons ding!  Een onmisbare factor hierbij is de Prio tafel met zijn karaktervolle eiken bladen. Kwaliteitsvol kantoormeubilair is de esthetische signatuur van je bedrijf. Al deze karaktervolle keuzes leiden tot een solide imago voor het bedrijf.

Ruimtelijk gevoel voor educatieve opleidingen

Niet enkel de kantoorruimtes werden aangepakt, maar ook de opleidingsruimtes en de cafetaria kwamen aan bod. Hoe je een opleidingsruimte het best inricht? Luchtig en met veel licht. Dit verwezenlijken we met de Laurel & Hardy stoelen. Zij hebben een dun draadframe. Zo ziet de ruimte er fris uit en kunnen de opleidingen doorgaan in een aangename en comfortabele omgeving. Door het gebruik van frisse en lichte kleuren blijven de cursisten een langere tijd bij de pinken. Het heeft een merkbare invloed op de gemoedstoestand. En geef toe, daar word je toch alleen maar gelukkig van? 

Naast de opleidingsruimte bevindt zich de lunchruimte. Door het lichte meubilair in de opleidingsruimte reikt het natuurlijk buitenlicht tot in het hart van de onderneming. Het is bovendien heel belangrijk dat deze ruimte er totaal anders uitzien dan de werkplekken. Zo lijken je medewerkers zich even helemaal te kunnen onttrekken en ontspannen.

Heeft jouw kantoorinrichting en je imago een boost nodig? Ga hier met ons in gesprek.

 

Op zoek naar jouw perfecte oplossing?

Onze experts creëren je ideale werkomgeving, met advies op maat.