Een warme thuis voor Oekraïense vluchtelingen

Het vinden van geschikte en comfortabele huisvesting voor een groot aantal mensen is een complexe taak. We stonden voor de uitdaging om 95 wooneenheden in Hasselt en Gent in te richten, met als doel een veilige en warme omgeving te creëren voor vluchtelingen. Het was essentieel om ervoor te zorgen dat de huisvestiging voldeed aan de basisbehoeften van de bewoners en tegelijkertijd een gevoel van thuis bood.

We stelden een toegewijd team samen en werkten nauw samen met andere betrokken partijen om de huisvestiging van de Oekraïense vluchtelingen te realiseren. Eerst gingen we terug naar de tekentafel. Want een bed zat uiteraard niet in ons standaard productportfolio. Hiervoor schakelde ons team van productontwikkelaars snel. Vertrekkend van ons bestaande kantoormeubilair, ontwierpen ze in no-time twee-persoonsbedden, stapelbedden en een huiselijke zetels.

De afgelopen jaren zien we heel wat overlap tussen het kantoormeubilair en de woninginrichting. Het kantoor is heel wat huiselijker en warmer geworden met aardse tinten en organische vormen. Daarom was het voor onze interieurarchitecten niet moeilijk om het juiste kleurenpallet samen te stellen en een warme thuis te creëren.

De behoefte aan veilige en tijdelijke huisvesting blijft wereldwijd bestaan. Of het nu voor vluchtelingen of studenten is. Laten we samen blijven werken aan het creëren van kansen en het verwezenlijken van nieuwe thuisbasis voor diegenen die het nodig hebben. Samen kunnen we een wereld opbouwen waarin niemand zonder een veilig onderkomen hoeft te leven.

Meer weten over onze woninginrichting voor tijdelijke huisvestiging en studentenkamers? Ga met ons in gesprek.

e

Nieuwsfragment Kanaal Z x Drisag

e

e

Nieuwsfragment RTV x Drisag

 

Op zoek naar jouw perfecte oplossing?

Onze experts creëren je ideale werkomgeving, met advies op maat.