Een huiselijk en warm interieur bij Inimco

Toekomstgericht inrichten

Inimco in Temse groeide uit hun voegen en daardoor werd hun vaste stek te klein. Met een verhuis en uitbreiding op de planning klopten ze bij Drisag aan. De briefing was duidelijk, een open en creatieve omgeving creëren waar alle werknemers zich thuis voelen. Zo geschiedde gingen wij aan het werk.

Creëer sfeer

Inimco had niet enkel een duidelijk doel voor ogen, maar ook de stijl en sfeer hadden ze vooraf al bepaald in een Pinterest moodboard. Super! Omdat er geen plannen waren van de ruimte kwamen we ze zelf opmeten en zo konden onze interieurarchitecten aan de slag. De moodboard beelden werden realistische 3D tekeningen ingetekend met huiselijk en warme Drisag producten in de juiste texturen en stoffen. Het is dan geen senicure dat we vooral voor groene kleuren en houtaccenten kozen.

Een gezonde werkomgeving

Hiermee is de toon gezet voor het mentaal welzijn. Nu nog het fysiek welzijn. Hiervoor kwam Inimco in onze showroom alle bureaustoelen eigenhandig testen. Het verdict? Onze nieuwste ergonomische bureasutoel met hoge rug, nektsteun en een duurzaam kantje. Daarnaast waren onze vilten lichtarmaturen een grote hit. Dat zie je zeker ook terug op de foto’s en versterkt de huiselijke sfeer enorm.

Ook op zoek naar een kantoorinrichting die nieuw personeel aantrekt? Onze experts staan voor je klaar. Met gericht advies, helemaal op jouw maat!

Toegepaste oplossingen

Ribs lamp

Speelse sfeerverlichting

Industry sofa

Huiselijke sfeer in een zakelijke setting

Econic

Ergonomisch, ecologisch en iconisch

Stellar

Stevig & standvastig

Op zoek naar jouw perfecte oplossing?

Onze experts creëren je ideale werkomgeving, met advies op maat.