Een duurzame transformatie

Een belangrijk aspect van dit project was duurzaamheid. ACB Tax Consult was al een gewaardeerde klant van ons, en we wilden ervoor zorgen dat we hun bestaande meubilair optimaal konden benutten. Stoelen werden gerecupereerd door ze zorgvuldig te herstofferen. Hierdoor ontstond niet alleen een duurzame oplossing, maar ook een unieke mix van oude en nieuwe elementen die het kantoor een gevoel van authenticiteit geven.

Bij het ontwerpen van het kantoor van ACB Tax Consult stonden de kleuren van de huisstijl, groen en oranje, centraal. Deze kleuren komen op een speelse manier terug in het interieur, waardoor een naadloze visuele integratie is gecreëerd met het logo van ACB Tax Consult.

Om privacy en akoestische scheiding in de gang te waarborgen, hebben we gekozen voor vilten panelen . Deze panelen bieden niet alleen een effectieve afscheiding, maar passen ook perfect bij het overkoepelende ontwerp. Het gebruik van vilten panelen stelde ons in staat om functionaliteit te combineren met esthetiek, waardoor een harmonieuze en stijlvolle omgeving werd gecreëerd.

Eén van de belangrijkste doelstellingen van dit project was het creëren van een huiselijke, warme en uitnodigende werkomgeving. We wilden ervoor zorgen dat ACB Tax Consult een kantoor had waarin het leuk is om te werken. Om dit te bereiken, hebben we zorgvuldig geselecteerde meubels en accessoires geïntegreerd die bijdragen aan een gezellige sfeer. Door gebruik te maken van warme kleuren, comfortabele zitplaatsen en decoratieve elementen zoals verlichting hebben we een omgeving gecreëerd die de productiviteit en het welzijn van de medewerkers bevordert.

Wil je ook een unieke werkplek creëren? Onze experts creëren je ideale werkomgeving, met advies op maat. Ga hier met ons op gesprek.

Toegepaste oplossingen

Fennel

Gerecycleerde akoestiek

Ribs lamp

Speelse sfeerverlichting

Prio

Je eerste prioriteit

Op zoek naar jouw perfecte oplossing?

Onze experts creëren je ideale werkomgeving, met advies op maat.