Een strakke renovatie met speels kantje

Vergaderruimte

EBN-Tech is een jong en dynamisch bedrijf dat streeft naar het leveren van kwaliteit. Dit trekken ze door op alle gebieden van hun onderneming. Het interieur speelt hierin een hoofdrol.

Een dynamisch kantoor dat werkt

EBN-tech had een duidelijk doel voor ogen. Een werkomgeving die zowel flexibel als functioneel is. Met deze insteek gingen we aan de slag. Het resultaat is een sfeervol ogend kantoor met strakke lijnen en moderne items. Door gebruik te maken van vilten scheidingswanden creëren we privacy en een optimale akoestiek. Het speelse effect van het zachte vilt in combinatie met de lichtinval zorgen voor een leuke moderne twist.

Directiekantoor om tot rust te komen

Een minimalistisch interieur met functionele elementen. Zo vat je het directiekantoor van EBN-Tech het best samen. Het contrasterende witte bureau in combinatie met de fleurige AcoustiPanels en de bouclé industry sofa zorgen voor een mooi geheel. Een werkplek waar de CEO kan werken, brainstormen evenals tot rust kan komen. Het kantoor is multifunctioneel en doet ook dienst als vergaderruimte. Er werd prominent de keuze van kwaliteit aangehouden en dat voel je gewoon in alles. De harde materialen in samenspel met de speelse verlichting zorgen voor een tijdloze charme.

Ook op zoek naar een kantoorinrichting die flexibel een functioneel is? Onze experts staan voor je klaar. Met gericht advies, helemaal op jouw maat!

Toegepaste oplossingen

AcoustiPanels

Gefluister in de muren

Fency

Flexible Felt Fence

Kana

Inspirerend vergaderen

Major

Vergaderen in stijl

Op zoek naar jouw perfecte oplossing?

Onze experts creëren je ideale werkomgeving, met advies op maat.