Drie Herentalse bedrijven realiseren topproject

De uitstraling van het Herentalse bank- en verzekeringskantoor mocht naar een hoger niveau getild worden. Het doel was om een warme en huiselijke ruimte te creëren waar iedereen zich goed voelt. Kortom, een bankkantoor met een hoge belevingsfactor.

Uitstraling is één ding, maar het moet natuurlijk ook functioneel blijven. En zo kenden we verschillende functies toe aan de ontvangstruimte. Op maat gemaakte gestoffeerde kussens op de radiatorkast dienen als wachtmeubilair. Daarnaast kan er aan tablets gewerkt, opgezocht en ingelogd worden terwijl je bewegend zit op onze wiebelkruk, twist. Tot slot is er een akoestisch afgesloten éénpersoonswerkruimte voorzien voor persoonlijke telefoons of geconcentreerd werkoverleg.

Door zachte en gestoffeerde materialen te gebruiken, wordt er rekening gehouden met de akoestiek in de ontvangstruimte. Daarom plaatsten we op maat gemaakte Fennels met prachtige uitgesneden palmbladeren tegen de muur en kast. Als je een hoge plafonds hebt, is het een plus om deze functioneel te benutten. Dit deden we door er Lunars te bevestigen. Deze gestoffeerde ronde panelen bewegen stilletjes mee met de luchtcirculatie en dempen het geluid.

Wil jij ook meer sfeer en beleving in een ruimte creëren? Ga met ons in gesprek.

 

Bekijk hier waarom ze met ons in zee zijn gegaan:

 

 

Op zoek naar jouw perfecte oplossing?

Onze experts creëren je ideale werkomgeving, met advies op maat.