Binnenkijken bij ‘The office’ van Heylen Group

Office look & feel

Meteen wanneer je het zachte hoogpolige tapijt betreedt, komt de weelderige luxe op je af. In de ontvangstruimte is er plaats voor informele besprekingen naast de keuken die ook als bar fungeert. Daarnaast bezit dit managementkantoor ook een vergaderzaal die je volledig kan afsluiten met gordijnen om voldoende privacy te garanderen. Door het gebruik van kwalitatieve materialen zoals glas, leder en staal krijg je het gevoel van mannelijk krachtig design. Maar in samenspel met de linnen gordijnen, het zachte tapijten en de warme hout accenten wordt dit al snel omgezet naar warme weelderigheid. Dit zorgt voor een harmonische samenwerking tussen het robuuste mannelijk design met de elegante female touch.

De aaibaarheidsfactor

De aaibaarheidsfactor wordt hier vooral gecreëerd door de gordijnen en de op maat gemaakte gestoffeerde wanden. Ze zorgen zoals eerder vermeld voor privacy, maar ook voor een verbeterde akoestiek. Zodat er rustig gewerkt kan worden en verstaanbare (video)meetings plaats kunnen vinden.

In dit kantoor werd prominent de keuze van kwaliteit aangehouden en dat voel je gewoon in alles. De harde materialen in samenspel met de zachte stoffen zorgen voor een tijdloze charme.

Zorgeloos akoestisch verbeterende materialen verwerken in je werkplek? Onze experts staan voor je klaar. Met gericht advies, helemaal op jouw maat!

Op zoek naar jouw perfecte oplossing?

Onze experts creëren je ideale werkomgeving, met advies op maat.