Bij De Kern moeten patiënten zich op hun gemak voelen

Het creëren van een aangename omgeving waar patiënten zich op hun gemak voelen. Dat is wat de artsen van dokterspraktijk De Kern voor ogen hadden. Wij deden het hele plaatje als een puzzelstuk in elkaar passen.

Een clean interieur met een speels kantje

We creëerden voor huisartsenpraktijk De Kern een unieke identiteit voor hun nieuwbouwpand. Een plek waar we elke ruimte zo functioneel mogelijk benutten. We hanteerden een cleane stijl met speelse accenten van gerecycleerd vilt en kunstleer. De stoffen werden zorgvuldig geselecteerd uit ons gamma afwasbare en antibacteriële stoffen. Het interieur mocht er niet te klinisch uitzien, een tikkeltje warmte mocht niet ontbreken. Patiënten moeten zich welkom voelen.

Een wachtruimte waar wachten niet lang duurt

We kozen voor een rustige omgeving waar tegelijk een connectie met de praktijk voelbaar is. Dat werkt geruststellend voor de patiënt en zal een positieve invloed hebben op de consultatie. De klassieke stoelen in de wachtkamer zijn vervangen door comfortabele wachtbanken. Deze bieden meer flexibiliteit en comfort. In tegenstelling tot stoelen die vaak heen en weer schuiven, kan een zitbank niet verplaatst worden. Dit brengt meer rust en orde in de wachtkamer.

Geen labyrint van gangen

Dankzij duidelijke signalisatie loop je niet verloren bij deze dokterspraktijk. Een sterke binnen signalisatie is een must om een aangename ervaring te bieden voor je patiënten en/of bezoekers. Zo vermijd je frustraties en misverstanden. Onze pictogrammen zijn niet enkel duidelijk maar ook esthetisch sterk en gemaakt uit gerecycleerd vilt of leder.

Zorgeloos een totaalinrichting realiseren? Onze experts staan voor je klaar. Met gericht advies, helemaal op jouw maat!

In samenwerking met Baeken Bart – Architects in Motion

 

Toegepaste oplossingen

BeA Bench

Luxueus zitten

Ribs lamp

Speelse sfeerverlichting

Econic

Ergonomisch, ecologisch en iconisch

Op zoek naar jouw perfecte oplossing?

Onze experts creëren je ideale werkomgeving, met advies op maat.