Onze realisaties

Een warme thuis voor Oekraïense vluchtelingen

Onze eerste stap naar tijdelijk huisvestiging

In de nasleep van politieke onrust en conflict in Oekraïne ontvluchtten talloze mensen gedwongen hun thuisland. Zij moeten elders hun leven opbouwen en sommigen van hen zochten veiligheid in België. In de hoop op een betere toekomst. Om hen een tijdelijke thuis te geven, bouwt Wonen in Vlaanderen nooddorpen in onder andere Hasselt en Gent. De woonunits in deze nooddorpen zijn voorzien van Drisag meubilair. Een primeur! Want zo breiden we onze expertise uit naar het inrichten van tijdelijke huisvestiging.
Vergaderruimte
Een strakke renovatie met speels kantje

Een minimalistisch interieur

EBN-Tech in Lokeren transformeerde een afgeleefde toonzaal van kachels om tot een kantoor met stijl. Ze wilden graag een flexibele en functionele werkomgeving creëren met aandacht voor privacy en akoestiek. Ook het directiekantoor kreeg een heuse uprgade. Benieuwd hoe we dit verwezenlijkt hebben?
Een huiselijk en warm interieur bij Inimco

Een creatieve omgeving

Een bestaand kantoorgebouw opfrissen naar een huiselijke en warme sfeer, dat was het doel van Inimco. Hoe we het kantoorinterieur transformeerden naar een gezellige en functionele werkplek? Dat lees je hieronder.
Bij De Kern moeten patiënten zich op hun gemak voelen

Rust en vertrouwen

Het creëren van een aangename omgeving waar patiënten zich op hun gemak voelen. Dat is wat de artsen van dokterspraktijk De Kern voor ogen hadden. Wij deden het hele plaatje als een puzzelstuk in elkaar passen.
Binnenkijken bij ‘The office’ van Heylen Group

Krachtig en luxueus

Exclusief, design & kwaliteit. Met deze drie kernwoorden vat je het beste dit managementkantoor samen. Kijk binnen in het kantoor van Wim Heylen - Heylen Group.
Een mix van nieuwbouw en brocante

Frivole toetsen uit de natuur

Eduards Trailer Factory gelegen in Lommel is een bedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen van aanhangwagens. Met grote en kleine innovaties gaan ze ver in het leveren van maatwerk. Het is een uniek bedrijf met een uniek interieur. Benieuwd naar het verhaal achter de inrichting? Lees dan zeker verder!
Polydak geeft een boost aan zijn kantoorinterieur

Kleurrijk en verfrissend

In het noorden van de Kempen vinden we het bosrijke Lommel terug. Verscholen tussen al dat groen ligt een bedrijvige industriezone, waar we Polydak aantreffen. Een echt mannenbedrijf gespecialiseerd in platte daken, waar grijstinten en soberheid centraal staan. Time for a change! Wij hebben hun sobere kantoorinterieur een stijlvolle en kleurrijke boost gegeven. Neem jij mee een kijkje bij Polydak?
Securex kiest voor een stijlvol kantoorinterieur met Drisag

Een nieuwbouw met karakter

Na maar liefst 60 jaar was de bestaande hoofdzetel van Securex, een internationaal HR-bedrijf, dringend toe aan vernieuwing. Een nieuwbouw met karakter vervangt de oude hoofdzetel, die de omgeving rond de Watersportbaan in Gent voorziet van een architecturale boost. De state-of-the-art nieuwbouw is een kantoorgebouw met technische inventiviteit, waar duurzaamheid, flexibiliteit en modulariteit centraal staan. Benieuwd naar hoe wij dit alles hebben doorgetrokken in hun kantoorinterieur? Lees dan zeker verder!
Hoe ontspannen in stijl op de werkvloer?

Tot rust komen op kantoor

Tot rust komen op kantoor is enorm belangrijk want een uitgeruste werknemer is een productieve werknemer. Een cozy corner of coffee corner om even stoom af te laten, bij te kletsen met collega’s of even kort te overleggen vinden wij dus een must. Daarnaast is er nog de lunchplek, die gezellig en dynamisch hoort te zijn. Een cruciale ruimte op kantoor waar je jouw batterijen kan opladen met collega’s en tegelijkertijd kan genieten van een heerlijke lunch. Kortom ontspanning op kantoor is key. Maar hoe maken we deze ruimtes nu juist aantrekkelijk en gezellig? Lees het hieronder.

Op zoek naar jouw perfecte oplossing?

Onze experts creëren je ideale werkomgeving, met advies op maat.