Onze realisaties

Naar een bruisend kantoorleven

Binnenkijken bij Biobest

Biobest is een snelgroeiend en succesvol bedrijf. Al meer dan 30 jaar werken ze vanuit een kantoorgebouw waarvan ze de laatste tijd merkten dat dit niet meer voldoet aan hun noden, namelijk het huidige bruisende kantoorleven. Ze zochten samen met ons naar een oplossing om hun kantooromgeving operationeel en functioneel te maken. Daarnaast wilden ze de clean desk policy doorvoeren, maar dat was met de huidige infrastructuur niet mogelijk. Lees hier hoe wij dit realiseerbaar maakten voor hen.
Het belang van de middagpauze

Een huiselijk en gezellige lunchplek

De middagpauze. Een moment van ontspanning voor je werknemer. Hij of zij neemt tijd voor een babbeltje met collega's en geniet ondertussen van een lekkere lunch. Het werk wordt losgelaten en de batterijen worden opgeladen voor een productieve namiddag. Kortom, het is een cruciale ruimte in je kantoor waar aandacht aan moet worden besteed. Hoe je je lunchplek aantrekkelijk maakt? Dat lees je hier.
Prio A
Het bedrijfsimago in de kijker

Kantoorinrichting en imago boosten

Bij een verhuis hoort vaak een opfrissing van het meubilair. Dat was bij Cronos niet anders. Zij zochten een kantoorinrichting dat bij hun imago past en klopten bij ons aan. Of we dat zagen zitten? Zeker en vast! Onze interieurarchitecten mochten de kantoorruimte, flexplekken, vergaderzalen, opleidingsruimtes én de cafetaria onder handen nemen. Een hele vernieuwing dus! Lees hier hoe we het imago in kijker zetten.
Realisatiefoto van AcoustiPanel Harry Potter
Creatieve akoestiek

Fantasierijk vergaderen

Technologiebedrijf Imec, gevestigd in the beacon in Antwerpen, heeft wel een héél leuk idee bedacht om hun vergaderzalen te benoemen. Elke vergaderzaal heeft een fictieve plaatsnaam gekregen. Het personeel mocht zelf voorstellen doen en zo kwamen ze al snel tot een lijst van 100 fictieve plaatsnamen. Geweldig, toch? Hieruit werden er dan een 20-tal gekozen en uitgewerkt. Wat hebben wij toegevoegd aan dit verhaal? Lees het hier.
Bosman Vastgoed
Van zwembad naar vastgoedkantoor

Een totaalrenovatie?

Daar dragen we graag ons steentje aan bij. In samenspraak met het vastgoedkantoor Bosman kozen we voor een totaalrenovatie die werkplezier ademt. Waarom we kozen voor ronde tafels? En hoe er rekening werd gehouden met de ‘corporate identity’? Dat lees je hier.
Kantoor met akoestische wanden
FAM Kontich

Met oog voor akoestiek en kleur

Meer mensen op dezelfde oppervlakte tewerkstellen, hoe pak je dat het meest efficiënt aan? Dit veel voorkomend probleem hebben we opgelost in deze realisatie.
Aerts Trucks

Gezellig vertoeven tussen de wagens

De meest gezellige showroom in de omgeving van Bornem met cocoon oplossingen en efficiënte werkplekken. Een showroom kan er al snel koud en kil uitzien, maar bij Aerts Trucks is het aangenaam vertoeven.
Algemeen ziekenhuis te Mechelen

De eerste indruk telt

Niemand vindt het leuk om te wachten. Daarom richten wij jouw wachtruimtes mooi en comfortabel in. Dat maakt het net iets aangenamer, waardoor de tijd vliegt.
Notaris Schaeken & Vanhencxthoven

Samenwerken in de ideale akoestiek

Formeel en ingetogen, dat is de sfeer die meestal heerst bij een notaris. Het is een zakelijke en officiële omgeving, zonder ruimte voor fouten. Notaris Schaeken & Venhencxthoven ging op zoek naar meer sfeer. Een sfeer die sereen en rustig is, maar toch voldoende levendigheid uitstraalt.

Op zoek naar jouw perfecte oplossing?

Onze experts creëren je ideale werkomgeving, met advies op maat.