Onze realisaties

Bosman Vastgoed
Van zwembad naar vastgoedkantoor

Een totaalrenovatie?

Daar zetten wij met plezier onze tanden in. In samenspraak met het vastgoedkantoor Bosman kozen we voor een totaalrenovatie die werkplezier ademt. Waarom we kozen voor ronde tafels? En hoe er rekening werd gehouden met de ‘corporate identity’? Dat lees je hier.
Kantoor met akoestische wanden
FAM Kontich

Met oog voor akoestiek en kleur

Meer mensen op dezelfde oppervlakte tewerkstellen, hoe pak je dat het meest efficiënt aan? Dit veel voorkomend probleem hebben we opgelost in deze realisatie.
Aerts Trucks

Gezellig vertoeven tussen de wagens

De meest gezellige showroom in de omgeving van Bornem met cocoon oplossingen en efficiënte werkplekken. Een showroom kan er al snel koud en kil uitzien, maar bij Aerts Trucks is het aangenaam vertoeven.
Algemeen ziekenhuis te Mechelen

De eerste indruk telt

Niemand vindt het leuk om te wachten. Daarom richten wij jouw wachtruimtes mooi en comfortabel in. Dat maakt het net iets aangenamer, waardoor de tijd vliegt.
Notaris Schaeken & Vanhencxthoven

Samenwerken in de ideale akoestiek

Formeel en ingetogen, dat is de sfeer die meestal heerst bij een notaris. Het is een zakelijke en officiële omgeving, zonder ruimte voor fouten. Notaris Schaeken & Venhencxthoven ging op zoek naar meer sfeer. Een sfeer die sereen en rustig is, maar toch voldoende levendigheid uitstraalt.
Becton Dickinson Benelux

Sfeervol pauzeren op hoog niveau

Betere gezondheidszorg voor de hele samenleving. Dat is de missie van Becton Dickinson Benelux. Het bedrijf bevordert medische ontdekkingen, diagnostiek en het leveren van zorg, door betere veiligheid en slimmere technologie. De belangrijkste resource om zo'n missie waar te maken? Mensen, die kennis en ervaring delen.
De Heyde, Hansen Uitvaartverzorging

Een rustgevend concept op intense momenten

Drisag produceert geen meubelen, we creëeren sfeer en comfort. Eender waar. Dat werd in dit project heel duidelijk. Uitvaartverzorging Hansen is gespecialiseerd in niet-kerkelijke uitvaarten. In warme en persoonlijke diensten, waar de relaties en emoties van klanten centraal staan. De juiste sfeer was hier belangrijker dan ooit.
Delaware

Een efficiënte werkplek vol potentieel

Delaware is een jong adviesbureau dat geavanceerde oplossingen voorlegt aan organisaties die streven naar een duurzaam en competitief voordeel. Het is een betrokken partij, die haar klanten helpt transformeren en verbeteren. Delaware helpt professionals om hun volle potentieel te realiseren.
Ordina Belgium

Een nieuwe betekenis voor werkplezier

De digitale wereld is voor sommige bedrijven onbekend terrein. Ordina helpt die bedrijven vooruit, met nieuwe technologieën, gericht advies en duurzame innovaties. En omdat Ordina ervan overtuigd is dat het kwaliteitsniveau van haar eigen diensten bepaald wordt door het niveau van de eigen professionals, investeert het bedrijf continu in haar mensen.

Op zoek naar jouw perfecte oplossing?

Onze experts creëren je ideale werkomgeving, met advies op maat.