Onze realisaties

Vintage vergaderen, werken en ontmoeten

Een knipoog naar de sixties

Een nieuwe co-working space met een knipoog naar de sixties. Daar zetten we graag onze tanden in. In deze nieuwbouw van Frame 21 Brussels Airport waan je je helemaal in de typische ‘Pan Am’ aviation style. Denk hierbij maar aan rode lopers, weelderige luxe en vintage meubels. Hoe we dit allemaal functioneel en toch chic inrichtten? Dat ontdek je hier.
Warme interieurdromen & tijdloze werkplekken

De belevingsshowroom van De Backer Haarden

Bij De Backer haarden staat sfeer en beleving voorop. Bij het binnenwandelen van de showroom komen de warme interieurdromen op je af. Dit huiselijke wordt aangevuld met tijdloze werkplekken in zwart-wit tinten. Benieuwd hoe wij hier één geheel van maakten? Bekijk en lees het hier.
Artistieke akoestiek

Het kleurenpallet van Mondriaan

Is jouw bedrijf ook gehuisvest in een glazen aquarium? Veel nieuwe bedrijfsgebouwen zijn vervaardigd uit beton en glas en zijn minimalistisch strak afgewerkt. Prachtig, maar met veel harde materialen. Dit zorgt voor terugkaatsing van het geluid en de daarbij horende slechte verstaanbaarheid en galm. Maar ook het plaatsen van de vele plexiwanden kunnen ervoor zorgen dat de akoestiek te wensen overlaat. Met dit probleem klopte het bedrijf Anyway Doors op onze deur. Lees hier hoe we dit voor hen oplosten.
Drie Herentalse bedrijven realiseren topproject

Meer sfeer en beleving

Drie lokale spelers bundelden bij dit project hun kennis en kracht. Het bank- en verzekeringskantoor Fintro Verrezen in het hartje van Herentals was op zoek naar een nieuw interieur. Ze wilde af van de stereotype saaie uitstraling waar deze kantoren normaal geassocieerd mee worden. Hiervoor gingen ze samen met de Herentalse interieurarchitecten, Planet Interior, in zee. Die op hun beurt bij ons kwamen aankloppen om hun creatieve ideeën en plannen tot leven te brengen. Hoe we dit gedaan hebben, lees je hier.
Ook Superbeton kiest voor Drisag

Brand Identity voorop

Superbeton, bekend als de wegenbouwer van de Kempen, had een dringende vraag om hun kantoorgebouw in te richten binnen de drie maanden. Benieuwd aan welk bureau ze nu werken en hoe onze interieurarchitecten rekening hielden met hun activiteit? Lees het hier.
Naar een bruisend kantoorleven

Binnenkijken bij Biobest

Biobest is een snelgroeiend en succesvol bedrijf. Al meer dan 30 jaar werken ze vanuit een kantoorgebouw waarvan ze de laatste tijd merkten dat dit niet meer voldoet aan hun noden, namelijk het huidige bruisende kantoorleven. Ze zochten samen met ons naar een oplossing om hun kantooromgeving operationeel en functioneel te maken. Daarnaast wilden ze de clean desk policy doorvoeren, maar dat was met de huidige infrastructuur niet mogelijk. Lees hier hoe wij dit realiseerbaar maakten voor hen.
Het belang van de middagpauze

Een huiselijk en gezellige lunchplek

De middagpauze. Een moment van ontspanning voor je werknemer. Hij of zij neemt tijd voor een babbeltje met collega's en geniet ondertussen van een lekkere lunch. Het werk wordt losgelaten en de batterijen worden opgeladen voor een productieve namiddag. Kortom, het is een cruciale ruimte in je kantoor waar aandacht aan moet worden besteed. Hoe je je lunchplek aantrekkelijk maakt? Dat lees je hier.
Prio A
Het bedrijfsimago in de kijker

Kantoorinrichting en imago boosten

Bij een verhuis hoort vaak een opfrissing van het meubilair. Dat was bij Cronos niet anders. Zij zochten een kantoorinrichting dat bij hun imago past en klopten bij ons aan. Of we dat zagen zitten? Zeker en vast! Onze interieurarchitecten mochten de kantoorruimte, flexplekken, vergaderzalen, opleidingsruimtes én de cafetaria onder handen nemen. Een hele vernieuwing dus! Lees hier hoe we het imago in kijker zetten.
Realisatiefoto van AcoustiPanel Harry Potter
Creatieve akoestiek

Fantasierijk vergaderen

Technologiebedrijf Imec, gevestigd in the beacon in Antwerpen, heeft wel een héél leuk idee bedacht om hun vergaderzalen te benoemen. Elke vergaderzaal heeft een fictieve plaatsnaam gekregen. Het personeel mocht zelf voorstellen doen en zo kwamen ze al snel tot een lijst van 100 fictieve plaatsnamen. Geweldig, toch? Hieruit werden er dan een 20-tal gekozen en uitgewerkt. Wat hebben wij toegevoegd aan dit verhaal? Lees het hier.

Op zoek naar jouw perfecte oplossing?

Onze experts creëren je ideale werkomgeving, met advies op maat.