Onze realisaties

Een mix van nieuwbouw en brocante

Frivole toetsen uit de natuur

Eduards Trailer Factory gelegen in Lommel is een bedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen van aanhangwagens. Met grote en kleine innovaties gaan ze ver in het leveren van maatwerk. Het is een uniek bedrijf met een uniek interieur. Benieuwd naar het verhaal achter de inrichting? Lees dan zeker verder!
Polydak geeft een boost aan zijn kantoorinterieur

Kleurrijk en verfrissend

In het noorden van de Kempen vinden we het bosrijke Lommel terug. Verscholen tussen al dat groen ligt een bedrijvige industriezone, waar we Polydak aantreffen. Een echt mannenbedrijf gespecialiseerd in platte daken, waar grijstinten en soberheid centraal staan. Time for a change! Wij hebben hun sobere kantoorinterieur een stijlvolle en kleurrijke boost gegeven. Neem jij mee een kijkje bij Polydak?
Securex kiest voor een stijlvol kantoorinterieur met Drisag

Een nieuwbouw met karakter

Na maar liefst 60 jaar was de bestaande hoofdzetel van Securex, een internationaal HR-bedrijf, dringend toe aan vernieuwing. Een nieuwbouw met karakter vervangt de oude hoofdzetel, die de omgeving rond de Watersportbaan in Gent voorziet van een architecturale boost. De state-of-the-art nieuwbouw is een kantoorgebouw met technische inventiviteit, waar duurzaamheid, flexibiliteit en modulariteit centraal staan. Benieuwd naar hoe wij dit alles hebben doorgetrokken in hun kantoorinterieur? Lees dan zeker verder!
Hoe ontspannen in stijl op de werkvloer?

Tot rust komen op kantoor

Tot rust komen op kantoor is enorm belangrijk want een uitgeruste werknemer is een productieve werknemer. Een cozy corner of coffee corner om even stoom af te laten, bij te kletsen met collega’s of even kort te overleggen vinden wij dus een must. Daarnaast is er nog de lunchplek, die gezellig en dynamisch hoort te zijn. Een cruciale ruimte op kantoor waar je jouw batterijen kan opladen met collega’s en tegelijkertijd kan genieten van een heerlijke lunch. Kortom ontspanning op kantoor is key. Maar hoe maken we deze ruimtes nu juist aantrekkelijk en gezellig? Lees het hieronder.
Werkplezier stimuleren met kleurrijke oplossingen

Kleur bekennen

De meest gebruikte kleuren op de werkvloer zijn wit, zwart en beigetinten. Mooi, maar geef toe, eigenlijk ook een beetje saai. Je wilt uiteraard dat je medewerkers geprikkeld worden in een inspirerende en creatieve omgeving. Daarom werkten we drie kleurrijke oplossingen uit om te vergaderen, brainstormen en pauzeren voor de kantoren van FAVV in het hartje van Brussel.
Vintage vergaderen, werken en ontmoeten

Een knipoog naar de sixties

Een nieuwe co-working space met een knipoog naar de sixties. Daar zetten we graag onze tanden in. In deze nieuwbouw van Frame 21 Brussels Airport waan je je helemaal in de typische ‘Pan Am’ aviation style. Denk hierbij maar aan rode lopers, weelderige luxe en vintage meubels. Hoe we dit allemaal functioneel en toch chic inrichtten? Dat ontdek je hier.
Warme interieurdromen & tijdloze werkplekken

De belevingsshowroom van De Backer Haarden

Bij De Backer haarden staat sfeer en beleving voorop. Bij het binnenwandelen van de showroom komen de warme interieurdromen op je af. Dit huiselijke wordt aangevuld met tijdloze werkplekken in zwart-wit tinten. Benieuwd hoe wij hier één geheel van maakten? Bekijk en lees het hier.
Artistieke akoestiek

Het kleurenpallet van Mondriaan

Is jouw bedrijf ook gehuisvest in een glazen aquarium? Veel nieuwe bedrijfsgebouwen zijn vervaardigd uit beton en glas en zijn minimalistisch strak afgewerkt. Prachtig, maar met veel harde materialen. Dit zorgt voor terugkaatsing van het geluid en de daarbij horende slechte verstaanbaarheid en galm. Maar ook het plaatsen van de vele plexiwanden kunnen ervoor zorgen dat de akoestiek te wensen overlaat. Met dit probleem klopte het bedrijf Anyway Doors op onze deur. Lees hier hoe we dit voor hen oplosten.
Drie Herentalse bedrijven realiseren topproject

Meer sfeer en beleving

Drie lokale spelers bundelden bij dit project hun kennis en kracht. Het bank- en verzekeringskantoor Fintro Verrezen in het hartje van Herentals was op zoek naar een nieuw interieur. Ze wilde af van de stereotype saaie uitstraling waar deze kantoren normaal geassocieerd mee worden. Hiervoor gingen ze samen met de Herentalse interieurarchitecten, Planet Interior, in zee. Die op hun beurt bij ons kwamen aankloppen om hun creatieve ideeën en plannen tot leven te brengen. Hoe we dit gedaan hebben, lees je hier.

Op zoek naar jouw perfecte oplossing?

Onze experts creëren je ideale werkomgeving, met advies op maat.