Projectinrichting

Productief werken, aangenaam leven

Drisag werkt aan productiviteit en sfeer. Productief en sfeervol werken is een samenspel van de juiste vormen, aangename materialen, unieke kleuren en een optimale akoestiek. Het gaat over sfeer, verlichting en klimatisering. Een evenwicht dat in elk kantoor belangrijk is.

Je werkplek is afgestemd op wat jouw bedrijf nodig heeft: een weerspiegeling van je inspiratie en de bedrijfscultuur. Zo stimuleert het interieur de productiviteit van je kantoor, tijdens: het werken, lange vergaderingen én de pauzes.

Het proces

Onze projectadviseurs, interieurspecialisten, ambachtsmannen en -vrouwen creëren samen jouw perfecte oplossing.

Stap 1

De inspiratie

Je projectadviseur neemt je mee naar onze levende showroom en gaat op zoek naar wat jij écht nodig hebt op jouw werkplek. Wat is de flow van je bedrijf? Wat is de cultuur binnen de organisatie? Welke functionaliteiten zijn een must?

Stap 2

De visuele modellen

Een interieurarchitect zet jouw inspiratie en noden om in een visuele voorstelling. Met 2D en 3D modellen creëren ze een virtueel beeld van jouw kantoor. Zo zien jij en je teamleden perfect hoe je toekomstig kantoor eruit kan zien.

Stap 3

De finale voorstelling

Na je feedback stellen we een finaal plan op. Een volledig model, opgemaakt volgens al jouw noden en wensen, aangepast met sprekende accentkleuren en materialen. Je projectadviseur neemt de laatste details zorgvuldig met je door.

Stap 4

Het ambacht

En dan is het tijd voor de uitwerking. Onze ambachtsmannen creëren elk product van frame tot stoffering, volledig in het productieatelier te Herentals. Zo garanderen we kwaliteit en een duurzaam bestaan.

Stap 5

De inrichting

Jouw op maat gemaakte producten worden geleverd en geïnstalleerd door onze vakmannen. Zo krijg jij meteen de werkplek die je voor ogen had. Klaar voor meer productiviteit. Klaar om sfeer te creëren. Klaar om groei te stimuleren.

Productiviteit stimuleren?

Dat doe je met kantoormeubilair op maat!

Een sfeervol kantoor dat niet inboet op productiviteit? Het kan! De interieurspecialisten bij Drisag creëren voor jou een kantoor vol sfeer waar jij de hele dag productief aan de slag kan! Heb je meteen al vragen voor ons? Twijfel dan niet om ons te contacteren via telefoon, mail of via onze contactpagina!

Waarom kantoormeubels op maat van jouw kantoor?
Een inrichting die helemaal klopt en volledig is afgestemd op jouw huisstijl, dat is hoe je de juiste sfeer in je kantoor creëert. Het gevoel dat jouw kantoor je geeft wordt dan ook weerspiegeld op de werknemers en bijgevolg op hun productiviteit. Wanneer zij zich goed voelen in hun werkplek, de juiste ontspanning en creativiteit krijgen, dan zit je pas echt goed!

Drisag: maatwerk voor jouw kantoor
Vanuit de flow op jouw kantoor, ontwikkelen wij ideeën die we daarna omzetten in creatieve ontwerpen en modellen. Deze kunnen zowel de inrichting van je kantoor bevatten als de decoratie, de geluidsdemping en het kantoormeubilair op maat.
Alle kantoormeubels op maat worden door Drisag gemaakt in ons productieatelier in Herentals. Hierbij werken we uitsluitend met kwaliteitsvolle materialen. Zo kunnen we steeds kantoormeubilair op maat afleveren van de hoogste kwaliteit.

Op zoek naar jouw perfecte oplossing?

Onze experts creëren je ideale werkomgeving, met advies op maat.