Projectinrichting

Productief werken, aangenaam leven

Drisag werkt aan productiviteit en sfeer. Dat is veel meer dan een paar comfortabele meubelen. Productief werken is een samenspel van de juiste vormen, aangename materialen, unieke kleuren, en een optimale akoestiek. Het gaat over sfeer, verlichting en klimatisering. Dat evenwicht is de basis voor productiviteit in elk kantoor.

Je werkplek is in het beste geval dus afgestemd op wat jouw bedrijf nodig heeft. Een weerspiegeling van je inspiratie en de bedrijfscultuur. Zo stimuleert het interieur de productiviteit van je kantoor, tijdens: het werken, lange vergaderingen én de pauzes.

Het proces

Onze projectadviseurs, interieurspecialisten, ambachtsmannen en -vrouwen creëren samen jouw perfecte oplossing.

Stap 1

De inspiratie

Je projectadviseur neemt je mee naar onze levende showroom en gaat op zoek naar wat jij écht nodig hebt op jouw werkplek. Wat is de flow van je bedrijf? Wat is de cultuur binnen de organisatie? Welke functionaliteiten zijn een must?

Stap 2

De visuele modellen

Een interieurarchitect zet jouw inspiratie om in een visuele voorstelling. Met 2D en 3D modellen creëren ze een virtueel beeld van jouw kantoor. Zo zien jij en je teamleden perfect hoe je toekomstig kantoor eruit kan zien.

Stap 3

De finale voorstelling

Na je feedback stellen we een finaal plan op. Een volledig model, opgemaakt volgens al jouw wensen, aangepast met sprekende accentkleuren en de gekozen materialen. Je projectadviseur neemt de laatste details zorgvuldig met je door.

Stap 4

De ambacht

En dan is het tijd voor de uitwerking. Onze ambachtsmannen creëren elk product van jouw ideale oplossing. Van frame tot stoffering, volledig in het productieatelier in Herentals. Zo garanderen we kwaliteit, en een duurzaam bestaan.

Stap 5

De inrichting

Jouw ideale oplossing wordt geleverd en geïnstalleerd door onze vakmannen. Zo krijg jij meteen de werkplek die je voor ogen had. Klaar voor meer productiviteit. Klaar om sfeer te creëren en groei te stimuleren.

Diensten

Refurbishment

Drisag is duurzaam en gaat op zoek naar manieren om jouw kantoormeubelen zo lang mogelijk efficiënt te gebruiken. Daarom creëren we niet alleen nieuwe stuks, maar geven we ook oudere meubelen een tweede kans. We (her-) stofferen alles. Écht (bijna) alles.

Waste reduction

Voor echte duurzaamheid gaat Drisag een stapje verder. Onze product designers recycleren gebruikt materiaal, en produceren een nieuwe creatieve oplossing voor elk kantoor. Zo zijn onze akoestische toppers Manyfloors en Ecoustipads ontstaan. En dat is nog maar het begin.

Op zoek naar jouw perfecte oplossing?

Onze experts creëren je ideale werkomgeving, met advies op maat.