Besteed aandacht voor het welzijn van werknemers.

Want wie floreert, ervaart plezier in het werk en functioneert buitengewoon goed. Hij of zij levert bovendien een positieve bijdrage aan het team.

 

Creatieve productontwikkelaar - Isaac

‘Ik heb staand een beter overzicht over mijn bureau die meestal bedolven ligt met ideeën, schetsen en plannen. Het ultieme voordeel voor mij is dus de flexibiliteit die het mij geeft om mijn creativiteit tot een hoger niveau te tillen. De allerbeste ideeën vloeien voort uit een optimale omgeving waar ik mij goed voel.’

Binnendienst medewerker - Veronique

‘Mijn smart watch geeft mij een seintje en dan weet ik dat het tijd is om staand verder te werken. Dit gaat soms gepaard met groepsdruk van mijn collega’s (lacht). Bij thuiskomst heb ik niet het idee dat ik de hele dag een kantoor job heb uitgeoefend. En is er nog energie over voor een wedstrijdje padel’

Manager - Ad

‘Ik vind het belangrijk dat ik mijn werkomgeving kan aanpassen aan mijn persoonlijke voorkeuren. Als ik wil zitten, leunen of staan moet dit binnen enkele seconden mogelijk zijn. Opmerkelijk is ook het verschil in tijdsduur bij een overleg. Ik merk dat zo’n staand overleg veel efficiënter verloopt. Zo worden er sneller knopen doorgehakt en kan ik weer verder met het volgende.’

Op zoek naar jouw perfecte oplossing?

Onze experts creëren je ideale werkomgeving, met advies op maat.