Over Drisag

Office inspirators since 1970

Een blije werknemer is een productieve werknemer. Dat is waar Drisag in gelooft. Het is onze motivatie om elke dag de meest inspirerende interieurconcepten te creëren. Zo maken we werknemers en ondernemers gelukkig, en werken we mee aan de groei van je bedrijf.

Vakkundig interieuradvies

Interieurspecialisten, projectadviseurs, ambachtsmannen en -vrouwen: allemaal luisteren we naar jouw interieurwensen. We geven je vakkundig interieuradvies, aangepast aan de noden van je bedrijf. Van inspiratie tot aan de installatie: wij begeleiden je in het maken van de juiste keuzes.

Ontdek het proces

Met het oog op duurzaamheid

Onze experts produceren enkel de beste kwaliteit. Van ontwerp tot realisatie, met het oog op veiligheid, respect en duurzaamheid. Drisag is dan ook erkend met waardevolle ISO- en FSC-certificaten.

Ontdek ons engagement

In ons eigen productieatelier

Onze producten zijn Belgisch en handgemaakt in ons eigen atelier te Herentals. We verwerken enkel kwaliteitsvolle materialen met een optimale controle op het volledige proces. Zo creëert Drisag ultiem werkplezier in elke ruimte.

Ik koop Belgisch

Drisag houdt zijn ecologische voetafdruk klein. Al onze oplossingen worden geproduceerd in Herentals door lokale medewerkers. We verlenen werkgelegenheid in eigen land en doen op deze manier aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Onze producten reizen niet de hele wereld rond om daarna in jouw kantoor te komen staan. Ze komen gewoon vanuit je achtertuin.

Steun de lokale bedrijven.
#ikkoopbelgisch

Ik koop Belgisch kleur logo

Met ruimte voor creativiteit

Drisag werkt samen met gerenommeerde designers, architecten en jonge ontwerpers. Zo voorzien we ruimte voor creativiteit en ontwikkeling. Met de combinatie van ervaring en talent ontdekken we keer op keer de kracht van samenwerking.

Loes Maas
Maud Ordutowski
Michael Kruijne
Robin van Helvoort

Egg²

Roel Vandebeek
Studio Segers

Box

Op zoek naar jouw perfecte oplossing?

Onze experts creëren je ideale werkomgeving, met advies op maat.