Drisag komt naar Roeselare

Meer dan 800 m² inspiratie

We breiden uit met een splinternieuw Experience Center in Roeselare. Drisag wil werkplezier over heel België faciliteren en nu dus ook in Oost- en West-Vlaanderen. Net zoals ons hoofdkantoor in Herentals zal de showroom in Roeselare een levende showroom zijn. Dit wil zeggen dat we geen stoelen op een rijtje hebben staan, maar functionele werkplekken hebben ingericht waar effectief aan gewerkt wordt.

Een inspirerende omgeving

Onze nieuwe showroom is gevestigd in het nieuwe pand van onze partner Standplus. Zij staan bekend voor het ontwerpen en installeren van prachtige beursstanden over heel Europa. We hebben hun complete kantoorinrichting verzorgd, een nieuwe inspirerende omgeving waar werknemers optimaal presteren. Van een gezellige brainstormruimte tot een klassieke vergaderzaal. Van landscape werkplekken tot afgesloten luxe CEO kantoren. Van een uitnodigende lunchruimte voor alle werknemers tot een one-on-one corner voor snel overleg.

Presteren jouw medewerkers optimaal?

Laat je inspireren

Weet je nog niet helemaal wat je wilt?

Laat je dan inspireren door onze gidsen. Elke gids is zorgvuldig samengesteld en handelt over een bepaalde expertise van Drisag zoals functionele werkplekken, akoestiek of ergonomie. Ze bevatten onze mooiste producten en realisatiebeelden. Zo krijg je een perfect beeld waar Drisag voor staat.

Made in Belgium
Onze oplossingen zijn Belgisch, gerealiseerd in Herentals. Met een optimale controle op het volledige proces, voor een onberispelijk resultaat.
Pure ambacht
Handgemaakt in ons eigen atelier, door experts in het vak. Zo creëert Drisag ultiem werkplezier in elke oplossing, tot in het kleinste detail.
FSC & ISO Certified
Onze experts produceren enkel de beste kwaliteit. Van ontwerp tot realisatie, met het oog op veiligheid, respect en duurzaamheid.

Benieuwd naar ons Experience Center?

Maak een afspraak met één van onze experts om onze nieuwste oplossingen te komen ontdekken.