FAM Kontich

Kantoor met akoestische wanden

Meer mensen op dezelfde oppervlakte.

Bij deze realisatie werd een oplossing gezocht naar een veel voorkomend probleem: meer mensen op dezelfde oppervlakte tewerkstellen. Maar hoe pakken we dit het meest efficiënt aan? Met deze vraag kwamen ze terecht bij één van onze projectadviseurs. Onze oplossing bleek al snel te draaien rond de indeling, uitstraling en akoestiek van de kantoren.

Akoestische oplossingen.

Niemand vindt het aangenaam om het hele telefoongesprek van een collega in detail te kunnen volgen of het luchtsysteem te horen zoemen. Akoestische oplossingen zijn zeer belangrijk voor een aangename werksfeer waarbij de werknemers zich kunnen concentreren. Bij deze realisatie werd gewerkt met akoestische wanden op en rondom de verschillende bureaus alsook akoestische panelen tegen de muur. Al deze zachte materialen zorgen ervoor dat het geluid wordt geabsorbeerd en niet zal terugkaatsen.

Kleurkeuzes.

De kleuren in deze realisatie werden gekozen op basis van andere reeds bestaande afdelingen. Er werd getracht om dezelfde stijl en kleur doorheen het hele gebouw terug te laten keren. Zo creëren we een eenheid waarbij de werknemers een gevoel krijgen van samenhorigheid. Ze voelen zich deel van het team en een blije werknemer is een productievere werknemer. Zo werken we mee aan de groei van het bedrijf.

Solutions adaptées

AcoustiPanels

Chuchotement dans les murs

CoupéScreens

Un cocon pour la concentration

À la recherche d'une solution parfaite ?

Nos experts créent votre environnement de travail idéal, avec des conseils personnalisés.