Wat mag ik verwachten?

Bezeten van goed zitten

Ergonomisch

Een ergonomische bureaustoel is van groot belang voor een gezonde en verantwoorde zithouding. Deze bureaustoel is getest en gecertificeerd volgens de nieuwste Europese normen, EN 1335-1, EN 1335-2 en ISO 24496. Bovendien beschikt deze stoel over een groter verstelbereik wat ook door een geaccrediteerd testcentrum is bevestigd als een AX bureaustoel. Ga voor een optimaal zitcomfort met Econic.

circulair visitekaartje

Ecologisch

Modulariteit en circulariteit zijn de twee grootste drijfveren voor de productontwikkeling binnen Drisag. We denken steeds na over het hergebruik van verschillende materialen en het slimmer opbouwen van toekomstige en huidige producten. Zo is deze nieuwste bureaustoel Econic helemaal circulair opgebouwd om een lange levensduur te garanderen. De onderdelen van deze bureaustoel kunnen steeds vervangen, hergebruikt of gerecycleerd worden.  Tot slot houden we onze ecologische voetafdruk zeer klein dankzij onze lokale productie in België.

Dit is Belgisch

Iconisch

Waarom iconisch? Omdat we een gloednieuwe interpretatie geven aan de rug van een bureaustoel. We stappen met de Econic af van de klassieke ingeschuimde rug en kiezen voor een elegant design met optimaal comfort. Ons ontwerpteam heeft de J-bar (rugstang) ontworpen met een afzonderlijk instelbare lendensteun. Hierdoor wordt de gewenste ergonomische norm behaald en zelfs overtroffen. Bovendien kunnen we snel inpikken op trends door te schakelen naar een alternatieve vorm van de rug.  Kortom, een harmonie van lijnen die altijd trendy blijft.

Inspiratie is persoonlijk. Daarom zijn de mogelijkheden bij Drisag eindeloos.
32
(Kunst-)leders en stoffen
210
Accentkleuren
3
Mechanieken

Personaliseer naar keuze

Bezeten van goed zitten

 

Lees je het liever nog eens stap voor stap na? Download dan hier onze handleiding en stel je Econic bureaustoel in een mum van tijd ergonomisch in naar jouw lichaam.

 

Op zoek naar jouw perfecte oplossing?

Onze experts creëren je ideale werkomgeving, met advies op maat.