Projecten 13 mei 2019

Wij zijn peetouder van kansarme kinderen!

Drisag Office Inspirators is peetouder van kansarme kinderen. We helpen hen aan goed en degelijk onderwijs.

Sinds vorig jaar zijn we peetouder van kansarme kinderen in een Engelstalige lagere school in Nepal. Samen met de stichting cunina vzw helpen we deze kinderen aan schoolmateriaal, een warme maaltijd, een schooluniform en een schooltas. Daarnaast worden onze bijdragen gebruikt in lokale onderwijsprojecten in Nepal zoals het bouwen van nieuwe klaslokalen of het uitvoeren van renovaties.

We krijgen ook geregeld post van onze petekinderen. Ze sturen brieven, foto’s en tekeningen op met persoonlijke boodschappen. Peetouder worden is een engagement op lange termijn. We spelen een belangrijke rol in het leven van bepaalde kinderen die we zien opgroeien tot jongvolwassene met kansen. Onderwijs is namelijk de sleutel naar een betere toekomst!

Wil jij Cunina ook helpen? Je vindt alle informatie over het peetouderschap hier:
https://www.cunina.org/

Lees ook

30
jul
Tip

Doen: muziek op kantoor

Muziek tijdens de werkuren? Voor sommigen klinkt het vreemd, terwijl het voor anderen de normaalste zaak van de wereld is. Wat blijkt? Muziek doet iets met je. In de file, tijdens je workout, op feestjes, én ook op het werk. Een reden te meer om de radio te laten spelen.

Op zoek naar jouw perfecte oplossing?

Onze experts creëren je ideale werkomgeving, met advies op maat.