Inspiratie 9 maart 2023

Wat zijn onze 3 populairste meubelstoffen?

Zacht velours, een grof geweven stof of toch liever stoer microleer? Er zijn zoveel soorten stoffen waar je uit kan kiezen voor je nieuwe stoel, bureaustoel of bank. Wij houden het graag overzichtelijk. Daarom laten we je onze 3 populairste meubelstoffen zien. Zo wordt de keuze een stuk makkelijker, handig!

1. Bobby

Bouclé, letterlijk vertaald lus, is een stof met geweven stukjes. Deze geweven stukjes vormen lusjes waardoor de bekende stof gevormd wordt. Bobby is en zeer zachte en soepele boucléstof, brandvertragend en Aqua Clean. Verkrijgbaar in enkele zachte tinten en heerlijke, uitbundige kleuren. Bobby is een hippe keuze, de wat grove stof voelt zacht en heeft een elegante en luxueuze uitstraling. Perfect als blikvanger in je interieur.

2. Remix

Een elegant meubeltextiel met een uitzonderlijke kleurdiepte. Een uitgebreide kleurenpallet met maar liefst 72 geraffineerde kleuren. Remix lijkt van een afstand eenkleurig, maar onthult subtiele details en kleurcontrasten als je het van dichtbij bekijkt. De stof heeft een strakke, minimalistische weving en ontleent zijn levendige kleurenspel aan een combinatie van twee verschillende gemêleerde garens, die elk tot drie tinten combineren.

3. Cuzco

Cuzco is een vinyl met leeruitstraling en bekend om zijn zachte en luxe gevoel. Cuzco heeft een ongelooflijk zachte touch en is gemakkelijk te verwerken.
De kleurlijn is zeer opvallend met traditionele leerkleuren, veelzijdige natuurlijke en frisse tinten.  Een vegan Leder dat door zijn antibacteriële eigenschappen ook geschikt is in de zorgsector.

 

Doe je graag wat inspiratie op? En ben je benieuwd stoffen bij jouw bedrijf passen?
Vraag een gratis adviesgesprek aan.

 

 

Lees ook

Op zoek naar jouw perfecte oplossing?

Onze experts creëren je ideale werkomgeving, met advies op maat.