Bureaustoelen 24 januari 2023

Waar onze interieurarchitecten Verso zouden zetten

Bij Drisag zijn we ervan overtuigd dat we net onze meest veelzijdige stoel lanceerden. Onze interieurarchitecten plaatsen Verso graag in verschillende ruimtes. Waarom en hoe ze dit doen lees je hier.

  1. Verso de ideale vergaderstoel

De seconden, minuten en uren tikken weg en ondertussen worden er geen knopen doorgehakt. Sommige vergaderingen duren frustrerend lang. Niets zo vervelend dan een stoel waar je ook nog eens ongemakkelijk op zit. Goede vergaderstoelen dragen bij aan het zitcomfort en het humeur. Ga van moeilijk naar productief vergaderen door dynamische interacties. Bye bye slapende voeten en rugpijn. Hello veelzijdige Verso.
Met Verso kan je spelen met stoffering en dus ook de kleuren. Vergaderruimtes en brainstormruimtes hoeven niet meer stoffig en grijs te zijn. Groen is uitermate geschikt voor een brainstormruimte. Groen zorgt voor balans, rust en ontspanning door de link met de natuur. De omgeving waarin je vergadert, kan een enorme impact hebben op de output die eruit voortvloeit. Creëer daarom een optimale omgeving waar de creativiteit kan bruisen en de fantasie de vrije loop gaat!

Verso vergaderstoel

  1. Een goede lunchpauze: een boost voor de gezondheid

‘Desktop dining’: het lijkt vaak aanlokkelijk. Werknemers denken tijd uit te sparen en productiever te zijn door gelijktijdig te eten en te werken. Zeer jammer, want de lunchpauze is een ideaal moment om de gezondheid en het welbevinden een stevige boost te geven. Ondernemingen kunnen de lunchomgeving zo inrichten dat werknemers het de moeite vinden om hun werkplek te verlaten voor de lunch. Een aangename, rustige omgeving met een sfeervolle inrichting, heldere kleuren, voldoende lichtinval of mooie verlichting en wat groen kan wonderen doen. Dankzij ons groot aanbod afwasbare stoffen is Verso de ideale stoel voor in de lunchruimte. Wanneer je in gesprek bent met een collega kan je in een knip naar elkaar toe draaien om gezellig bij te praten.

Verso bureaustoel

  1. Flexwerken the way to go

Flexwerkplekken zijn al lange tijd hot and happening. Een flexwerkplek is een compacte werkplek die door verschillende personen wordt gebruikt  en waar iedere medewerker kan inloggen. Hou je niet zo van elke dag op dezelfde bureaustoel te zitten met hetzelfde uitzicht? Dan zijn flexplekken een ideale getaway.  Alle werkplekken worden zo efficiënt mogelijk benut. Door het juiste meubilair en indeling van flexwerkplekken wordt de productiviteit van je mensen worden geprikkeld.
Wat is nu het juiste meubilair? Iets waar je flexibel op zit, dat eenvoudig te verplaatsen is en een hippe look en feel heeft. – Drie maal raden. –  Verso!

Verso bureaustoel

  1. Een stoel die bij je thuisinterieur past

Je eigen woonstijl doortrekken naar je thuiswerkplek? Dat kan met Verso. Eindeloos combineren dankzij de vele mogelijkheden. Het kuipje is verkrijgbaar in 3 kleuren. Zwart, grijs en wit. De zitting en rugsteun kunnen gestoffeerd worden in alle Drisag stoffen. Van strak imitatieleer tot speels bouclé. Je stelt zelf je stoel samen die in je interieur past.

Doe je graag wat inspiratie op? Kom kijken hoe wij Verso integreren in onze showroom. Maak nu een afspraak.

Lees ook

Op zoek naar jouw perfecte oplossing?

Onze experts creëren je ideale werkomgeving, met advies op maat.