Inspiratie 18 maart 2019

Trends 2019

 

Drisag Office Inspirators stelt je graag de nieuwe materialen en moodboards voor 2019 voor. Hiervoor hebben wij begin dit jaar een deel van onze showroom in Herentals omgebouwd tot een Drisag experience center. Hier geven onze interieurspecialisten en projectadviseurs vakkundige advies over kleuren, texturen en stijlen. Daarnaast werd er een nieuwe trends 2019 gids samengesteld. De cover kan je hierboven al bewonderen. Ben je nieuwsgierig naar de inhoud? Je kunt de trendgids hier downloaden.

In de nieuwe inspiratie-hub in onze showroom kan je al deze nieuwe materialen komen bewonderen:

  • vernieuwde stoffencollectie

  • gloednieuwe lakkleuren

  • kersverse tafelblad opties

Bovendien staat Drisag bekend om zijn uitgebreide keuzemogelijkheden. Maar je staat er natuurlijk niet alleen voor. Wij geven je vakkundig interieuradvies, aangepast aan de noden van je bedrijf. Wij begeleiden je bij het maken van de juiste keuzes voor elk project!

Moodboards 2019: zorgvuldig samengesteld door onze interieurarchitecten.

 

 

Kom zeker langs en laat je zintuigen prikkelen
of download de trendgids 2019.

Lees ook

30
jul
Tip

Doen: muziek op kantoor

Muziek tijdens de werkuren? Voor sommigen klinkt het vreemd, terwijl het voor anderen de normaalste zaak van de wereld is. Wat blijkt? Muziek doet iets met je. In de file, tijdens je workout, op feestjes, én ook op het werk. Een reden te meer om de radio te laten spelen.

Op zoek naar jouw perfecte oplossing?

Onze experts creëren je ideale werkomgeving, met advies op maat.